Dr. Paul Craig Roberts: Rok 2023 přinese Ukrajině skutečnou válku

A co přinese Západu? Šťastný Nový rok zůstane pouhým přáním. Zničením důvěry partnera vtáhli válečně naladění západní „vůdci“ své nic netušící národy do války s Ruskem. Přiznáním Merkelové a Hollanda byla zrada učiněna normou, řekl Konstantin Kosačev, člen Rady Ruské federace.

Položme si otázku: Proč asi Merkelová a Hollande učinili toto průkazné přiznání? Důvodem může být skutečnost, že se stali obětí západní propagandy, hlásající, že Ukrajina, vyzbrojená západními zbraněmi, válku s Ruskem vyhrává. A tak se rozhodli připsat si na té výhře též svůj vlastní díl zásluh.

Rusko satanskému Západu uvěřilo a nechalo se Minskou dohodou obalamutit. Což může posloužit jako důkaz skutečnosti, že Rusku a věci míru se jednání se Západem krutě nevyplácí.

Dmitrij Medveděv, místopředseda Rady bezpečnosti Ruské federace a někdejší ruský prezident řekl:

Chování Washingtonu a jeho spojenců v roce 2022 jsou posledním varováním všem národům o tom, že s anglosaským světem nelze uzavírat žádné dohody. Protože tento svět není nikým jiným, než zlodějem, podvodníkem a falešným karetním hráčem, od něhož můžete očekávat cokoli. Od nynějška se bez něj obejdeme a budeme čekat, až se na Západě chopí moci nová generace rozumných politiků. Dnes tam není nikdo, s kým bychom mohli o čemkoli jednat.

Nu a další političtí analytikové říkají totéž, co říkám i já už roky. Zde např. John Mearsheimer:

Rusové se nehodlají stáhnout a hrát mrtvé. Hodlají porazit Ukrajince a za tím účelem přitáhnou na bojiště velká děla. Když se velká mocnost cítí být ohrožena… jsou Rusové ochotni odstranit všechny překážky, které by jim mohly zabránit ve snaze zvítězit… Je třeba porozumět, že to, o čem zde mluvíme, je situace jaderně vyzbrojené velmoci, která vidí, že je zahnána do kouta. A že to, o co  se s ní hraje, není ničím menším než existenční hrozbou. A toto jejich vědomí představuje skutečné nebezpečí.

K čemuž já dodávám: Byli to lhostejní Američané, kteří umožnili válkychtivým Demokratům ukrást prezidentské volby a přiblížit svět k válce.

ZDROJ (překlad Mgr. Lubomír Man)

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Analytika, Kauza Ukrajina se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *