Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 2.1.2023

V úvodu se Valerij Pjakin vyjádřil k tomu, že Putin v rámci novoročního projevu vystoupil nikoli v Kremlu, ale jinde, s důstojníky ruské armády na pozadí.

Pjakin zmínil paralelu s Putinovým vystoupením v prosinci 2013, kdy na pozadí zničujících povodní v Chabarovském kraji vystoupil k národu právě odsud. Dále se Pjakin zmínil o vysoce závažné věci, chronické věci, o protiruské roli Centr. banky  RF, která dělá vše pro to, aby Rusko nikdy nemělo vlastní moderní průmysl, vlastní vývoj, vědu, ale jen to, co dovolí USA, protože jejich FED řídí ruskou Centrobanku a tím i celou ekonomiku RF, včetně voj. výroby.

Pozn. Naší Pravdy: Zde však, ačkoli Pjakin se zdráhá to říci nahlas, hraje prvotní zhoubnou roli samotný ruský prezident, poněvadž byl to právě on, kdo jmenoval loni již POTŘETÍ do čela ruské Centrobanky jednoho z klíč. nepřátel Ruska, tj. Elvíru Nabiullinovou – podrobněji ZDE)

To vše prokazuje KLÍČOVOU ROLI Ruska ve světě, tj. sloužit jako koloniální otrok amer. kapitálu. A ruská Centrobanka plní úkoly nadřízeného orgánu, tedy amer. soukromé banky FED, více než dobře: drží na jedné z nejvyšších úrovní ve světě ÚROKOVOU SAZBU. Proč? Aby si podniky v Rusku nemohly půjčovat na svůj rozvoj. To je sabotáž na státní úrovni. Ostatní již ve videu.

Pozn.: zvuk zapněte pod oknem videa vpravo dole (ikona s přeškrtnutým reproduktorem)

Blíže v rozhovoru ZDE

Příspěvek byl publikován v rubrice Rozhovory se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *