O čem se mlčí: S Jaroslavem Baštou o odvolání Fialovy vlády + Beseda na TV Petr Bureš

V pořadu „O čem se mlčí“ se Stanislav Novotný kromě jiného ptá Jaroslava Bašty na odvolání Fialovy vlády v případě zvolení prezidentem republiky.

Co by bylo prvním krokem Jaroslava Bašty v případě zvolení prezidentem České republiky? V prvé řadě bych poděkoval voličům, dále bych nařídil právníkům Kanceláře republiky aby připravili vše pro odvolání vlády Petra Fialy,v souladu s Ústavou, říká Jaroslav Bašta v rozhovoru.

Na otázku, zda by nevyužil svých zkušeností z doby svého působení coby velvyslanec v Rusku a na Ukrajině pro dosažení míru, odpověděl Jaroslav Bašta: „Pokusil bych se připojit k těm kteří už to dělají a pokud bych nenašel spojence tak bych zkusil něco sám, protože koneckonců Praha by se hodila jako místo těch diplomatických jednání o míru.“

A dále Jaroslav Bašta zmínil více než pozoruhodnou novinu z USA, kde Ministerstvo obrany ukončilo 10. ledna t.r. povinné očkování ozbrojených složek proti C-19 z důvodu ochrany národní bezpečnosti!

Pozn. Naší Pravdy: Pentagon neočkované vojáky už nebude propouštět. Očkování proti covidu bylo povinné od srpna 2021, armádu kvůli tomu muselo opustit 8400 lidí. Americký ministr obrany Lloyd Austin v memorandu vyzval, aby už nebyli propouštěni ti, kteří odmítli očkování z náboženských, administrativních nebo zdravotních důvodů.

Celý rozhovor:

Jaroslav Bašta, Petr Bohuš a hosté v předvolební diskusi
(Jan Kavan, Jaroslav Turánek, Josef Skála, Jana Turoňová,
Petr Vrána, Zdeněk Jandejsek, Ivan Noveský)

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza C-19, Kauza Ukrajina, Politika, Rozhovory. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *