Globalisté nám jasně sdělili, že digitální měna se zavádí pro zotročení lidstva

Je známo, že globalisté vždy dlouho dopředu ohlašují své úmysly. Jenže většina lidí je neposlouchá, nezajímá je to. Hrstka těch, kdo si upozornění všimnou, jej pak zpravidla nebere vážně.

Vše, co se děje, bylo předpovězeno. Na vše nás upozornili předem. Přesto jim nebo jejich loutkám odevzdává většina lidí na planetě svoji důvěru.

Některé agendy, jako například klimatická, se prolínají politikou dlouhé roky. Žádné předpovědi nakonec nevyjdou. Ale kdo si to pamatuje? Většina lidí systému velmi slepě věří, což je důvod, proč jsou globalisté ve svém podvratném konání tak úspěšní.

Nastrčí loutky, lid je oddaně zvolí. A když ne, pak nastoupí manipulace. Globalisté vydají nařízení, která nedávají logiku, ale zcela jistě zlikvidují životní úroveň občanů. Lid se ovšem opět podvolí.

O depopulaci hovoří opakovaně již více než šedesát let. Nikdo si toho nevšímá a v momentě, kdy začnou tuto agendu naplno realizovat, spícím masám to nedochází.

Nejžalovanější firma světa nabídne experimentální genové injekce. Loutky je lidem vnucují i pod výhružkami a nařízeními. Lid se opět většinově podvolí, někdo dokonce s radostí.

Na základě falešných počítačových modelů je vydána apokalyptická předpověď klimatické katastrofy, která vede k zavádění ničivé energetické politiky, šmírování pod záminkou nutnosti měření uhlíkové stopy, vyvlastňování a razantnímu snížení životní úrovně. Lid opět tupě přikyvuje.

Digitální otroctví má nastat v momentě, kdy bude zavedena programovatelná digitální měna centrální banky (CBDC) napojená na ID (digitální identita) a sociální kredity. Zruší-li zároveň hotovost, pak nebude existovat cesta, kterou by bylo možné se z tohoto otroctví dostat ven.

Nedávno promluvila nizozemská královna Maxima na zasedání Mezinárodního měnového fondu (MMF) ve Washingtonu, kde prosila o zavedení digitální měny centrální banky (CBDC), programovatelné digitální měny. Připomínám, že nizozemská královská rodina náleží k nejvyšším globalistickým vrstvám. Byla to právě tato rodina, kdo zavedl pravidelné srazy skupiny Bilderberg. Je tedy dobré sledovat i jejich prohlášení. Ovšem na tehdejším zasedání hovořili i zástupci MMF. Zástupce výkonného ředitele MMF Bo Li řekl na setkání:

CBDC nám umožňují přesně kontrolovat, na co se peníze používají, například pouze na potraviny. CBDC mohou být naprogramovány pro cílené politické funkce, jako jsou sociální dávky, spotřební poukázky, potravinové lístky atd.

Zástupce výkonného ředitele MMF otevřeně přiznal, že jim programovatelná CBDC umožní řídit chování občanů. Bývalý generální ředitel čínské centrální banky řekl:

CBDC nám umožňují přesně kontrolovat, co lidé mohou a nemohou vlastnit a také pro jaké účely mohou být tyto peníze naprogramovány, například pouze na výdaje za potraviny.

Tímto způsobem můžeme podle něj zlepšit „finanční začlenění“. Maxima uvedla, že digitální peníze prostřednictvím centrálních bank mohou mít mnoho výhod. Na závěr připomínám, že v 90 % zemí světa již probíhají testy CBDC, přičemž její zavedení je otázkou velmi krátké doby.

Například v hlavní testovací zemi Nigérii zavedli před dvěma lety ID, o rok později CBDC a asi před měsícem, když zjistili, že o CBDC není zájem, začali velmi výrazně omezovat výběr hotovosti, aby občany k jejímu používání donutili. Tedy po dvou letech od samého začátku projektu jsou již celkem blízko finále.

Nezapomeňte tedy, že globalisté nám opět sami prozradili, nač má být CBDC určena. Řekli nám, že jim na ní vyhovuje právě ona programovatelnost. A opět je téměř nikdo neposlouchá.

Až bude vše zavedeno a provázáno, bude pozdě. Z digitálního otroctví totiž neexistuje cesta ven…

Slovanka


Názor čtenáře:

Krysa zahnaná do kouta se brání, brání se i kočka, ale bohužel ne většina z nás. My se bojíme a tak posloucháme. Samozřejmě, že kdybychom se spojili, odhodili strach (stačí si uvědomit, že nás chtějí oddělat), a vzepřeli se, tak nemají šanci, budou smeteni jako toaletní papír do záchodu. Bohužel mnozí z nás se bojí a poslouchají. Tvrdí, že jednotlivec nic nezmůže. V tom mají pravdu, síla je v jednotě, ne v jednotlivci. Přesto se nesmíme podvolit. Vždyť nás chtějí oddělat. Už nám předvedli.

To nám nestačí, že se mnozí z nás nechali donutit píchnout si pochybnou vakcínu a teď mají z toho doživotní zdravotní problémy? Mlčíme. Nedělám si iluze, že budeme mlčet i nadále. Budeme se bát. Naštěstí ani jednotlivec není odsouzen k otroctví nepřátelům. Musí se však obrátit k Bohu. Bůh je všemocný a myslí to s námi dobře. Jen mu musíme důvěřovat a poslouchat ho. A také mít s ním spojení, to nám zajistí pravidelná modlitba. Čím více se modlíme, tím je naše spojení s Bohem pevnější. O to jde. Tak totiž budeme moci jít do Božího systému, nad nímž nemá žádné zlo moc. Bůh je všemohoucí, je pro něho snadné nám dát vše potřebné a ochránit nás. Bez jeho pomoci jsme ztracení. Jen s jeho pomocí unikneme z digitálního otroctví.

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Kauza C-19, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *