Mgr. Miroslav Kavij: Volba prezidenta je referendem o plném zatažení ČR do válečného konfliktu

+videorozhovor Ing. A. Babiš a Dr. J. Skála

Prezidentské volby nové hlavy státu se konají v době, kdy novodobá ČR se nachází v nejhorším období od svého vzniku.

Sny restaurátorů obnoveného kapitalismu v naší zemi se naplnily především pro majetné a politicky vlivné občany. Tři desítky let stačily k rozbití společné republiky, k postupnému vytunelování a rozkradení země umožňující vznik malých finančních oligarchů, k narůstání státního dluhu a zadlužení občanů vedoucích k nebývale velkému počtu exekucí, nemající srovnání s dalšími evropskými. státy. V současnosti dochází ke značnému znehodnocování mnohdy celoživotních úspor občanů zapříčiněným „neřízenou“ inflací a nezájmem vlády přijímat opatření. Dávno skončily sociální jistoty a výdobytky socialismu!

Za své vzaly i představy o dalším klidném životě občanů v míru. Vstup České republiky do NATO bez referenda nás vtáhl postupně do jednotlivých válečných výprav pod hlavičkou tohoto agresivního útočného paktu. Do vojenského paktu prosazujícího mocenské zájmy USA, jehož aktivity jsou zcela v rozporu s původním zaměřením Charty OSN z roku 1945 a které již více než 70 let vedou války bez mandátu OSN.

Nyní nás Fialova asociální pravicová vláda vtáhla do válečného konfliktu na Ukrajině. Téměř každý den jsou Ukrajině dodávány zbraně, vojenská technika, zdravotnické potřeby, léčiva a další materiál, který mnohdy chybí našim občanům.

Navíc, v zájmu oddanosti USA, zrychluje česká vláda další kroky ve prospěch NATO. Možná již brzy to bude právě vláda, nikoliv Parlament, která bude rozhodovat o vysílání našich vojáků za hranice. V dubnu má ministryně války Jana Černochová podepsat v USA Dohodu o obranné spolupráci umožňující pobyt amerických vojáků na území ČR.

Pozn. Naší Pravdy: K ministryni obrany ČR J. Černochové vřele doporučujeme (!) více než výborný článek prof. B. Svobody ZDE

Druhé kolo prezidentských voleb bude z hlediska současných událostí referendem, zda ČR bude do válečného konfliktu na Ukrajině vtažena úplně, či nikoliv. Rozhodováním mezi válkou a mírem. To vše v době, kdy mainstream udělal z vítěze prvního kola prezidentských voleb Petra Pavla mírotvorce a z dalšího prezidentského kandidáta Andreje Babiše populistu, který pro své zájmy je schopen vyslat naše vojáky na Ukrajinu. Jaká to pocta pro válečného zločince a říšského ministra propagandy P.J. Goebbelse!

Stejně jako ke zrychlení procesu úspěšného převratu v listopadu 1989 stačila jedna bleskově šířící se dezinformace o smrti studenta Martina Šmída, stejnou „zbraní“ k dosazení proamerického prezidentského kandidáta na Hrad postačí několik příspěvků na Twitteru Petra Pavla. K těm, nejvíce pro uklidnění našich občanů, patří například sdělení „Jsem ten poslední, kdo by chtěl vtáhnout naši zemi do války a mobilizovat. Válku jsem totiž skutečně zažil, když jsem sloužil ČR. Vím, o čem je, a viděl jsem její dopady jak na vojáky, tak na civilní obyvatelstvo. Udržení míru mi leží na srdci více než některým politikům.“, nebo „Babiš se bojí, proto vás zneužívá a straší. Pojďme se lžemi proruského světa Babiše a Zemana bojovat šířením pravdy.“

Pozn. Naší Pravdy: Ke generálu Pavlovi více než pozoruhodná zpráva ZDE – vřele doporučujeme!

Popřejme panu generálovi, který slibuje navrátit Česku řád a klid hodně úspěchů, aby již konečně láska a pravda zvítězily nad lží a nenávistí, jak nám sliboval již Václav Havel. Druhé kolo prezidentských voleb znamená svým hlasem podpořit především zachování míru, neumožnit zatáhnout české občany do válečného konfliktu na Ukrajině, bojovat proti Slovanům. Hlas proti zatažení příslušníků AČR do války za zájmy světových mocností.

KSČM představuje v současné době jedinou skutečně levicovou stranu dlouhodobě prosazující požadavek na vystoupení ČR z NATO, právo na život občanů v míru. Podporuje mírové iniciativy, ke kterým patří například petice Mír a spravedlnost, nebo Petice proti přítomnosti cizích vojsk na území České republiky. Pořádá demonstrace za mír, proti válkám.

Neúčastnit se 2. kola prezidentských voleb nebo podpořit Petra Pavla, kterému se dostává podpory i z řad ČSSD, je souhlasem se zatažením českých vojáků do dalších válečných konfliktů ve prospěch NATO, momentálně do válečného konfliktu na Ukrajině, která není členem NATO ani EU.

Právě z tohoto důvodu, pro zachování míru, můj volební hlas je hlasem pro Andreje Babiše!


Pozn. Naší Pravdy: s názorem autora lze jen souhlasit. Pro doplnění znalostí lze jen doporučit tento článek.

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Kauza Ukrajina, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *