Dr. Ogňan Tuleškov: Životní úroveň v zemi klesla nejvýrazněji od začátku 90. let

Situace řady domácností se loni zhoršila kvůli zdražování a poklesu reálných příjmů. Životní úroveň v zemi klesla nejvýrazněji od začátku 90. let (ZDROJ).

Kdo v roce 2022 vládl v ČR? Byla to vláda P. Fialy. Vzhledem k sto osmičkové většině v Poslanecké sněmovně P ČR prosadila vše, co chtěla, a to bez ohledu na naše státní a národní zájmy, bez ohledu na obyčejné občany republiky, a to dokonce i proti nim. Opozice proti ní nic nemohla prosadit i kdyby usilovala jakkoliv. Čili plnou odpovědnost za současnou situaci nese premiér Fiala a jeho vláda.

Již značnou dobu vláda pětikolky nás zatahuje do konfliktu, který hoří na území Ukrajiny. Sám P. Fiala mluví o tom, že jsme ve válce. Jeho skutky, posílání těžkých i jiných zbraní a munice v hodnotě přibližně 40 miliard Kč, miliardové náklady na uprchlíky z Ukrajiny, kteří jsou u nás, nové závazky v hodnotě mnoha miliard Kč při postupném ozbrojování ukrajinské armády v budoucnosti, a to bez jakýchkoliv vnitřních diskuzí, vláda rozhodla sama, aniž by se zeptala lidu, který je jediným zdrojem státní moci ve státě, jak zakotvuje Ústava ČR, svědčí o tom, že fakticky se do války dostáváme. Táhne nás do ní.

Generál Petr Pavel se dokonce vyjádřil v tom smyslu, že zchudneme, ale Rusko nevyhraje. V tomto pro republiku existenčním zápase stojí tento pán, nikoliv na straně lidu, ale koná ruku v ruce s fialovci. Je jeden z nich. Volte pana generále, pokud souhlasíte s tím, že se naše republika stane i de iure válečnou stranou. Co nás pak může čekat? To nejmenší bude, když naši vojáci, ti současní i mobilizovaní, pojedou na ukrajinsko-ruskou frontu. Tím nejhorším může být jaderný úder na naše území.

Pan Andrej Babiš si nepřeje válku, chce jednat o míru. Kdo je zajedno s ním v této kardinální otázce, měl by vhodit volební lístek do urny s jeho jménem. Chceme mír! Babiš na Hrad.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *