WEF sľubuje zákaz „nebezpečných“ vajec po vedeckom zistení, že ich konzumácia lieči covid

Globálna „elita“ zahájila frontálny útok na vajíčka. Začala ich označovať za nebezpečné a smrtiace po tom, čo sa ukázalo, že táto superpotravina s vysokým obsahom bielkovín a ďalších hodnotných nutričných látok je prirodzeným liekom na covid.

Svetové ekonomické fórum (WEF) nedávno uverejnilo klamstvo, v ktorom sa uvádza, že konzumácia vajec „zvyšuje riziko infarkov a mŕtvic“, pričom navrhuje, aby ich ľudia pre svoju vlastnú bezpečnosť prestali jesť.

My však poznáme pravdu, že za náhly nárast srdcových a mozgových príhod pozorovaných na celom svete sú zodpovedné „vakcíny“ proti covidu. WEF sa však snaží každého presvedčiť, že vajcia, ktorých je v súčasnosti už aj tak nedostatok, sú horšie ako kokaín alebo heroín.

Globalisticky orientovaní „vedci“ tvrdia, že konzumácia vajec môže spôsobiť krvné zrazeniny vedúce k smrti. Ide o príhodný krycí príbeh pre hordy „plne zaočkovaných“ ľudí, ktorí každý deň zomierajú na následky covidových injekcií.

WEF tvrdí, že cholín, živina nachádzajúca sa vo vajciach, nejakým spôsobom prispieva k údajnej zrážanlivosti krvi. Konzumácia cholínu je podľa týchto globalistických zloduchov dôvodom, prečo ľudia na celom svete náhle a zdanlivo bez príčiny zomierajú.

Chcú, aby ste jedli chrobákov a nie liečivé vajíčka

Nebol to nikto iný ako Clevelandská klinika, centrum podvodov konvenčnej medicíny, ktorá zverejnila tento nový zavádzajúci výskum. Podľa Clevelandskej kliniky je cholín, doplnok stravy, ktorý sa tiež považuje za základnú živinu, zrazu nebezpečný. Zvláštne, že na to prišli až po zavedení „vakcín“ proti covidu. Náhoda?

Joe Rogan, jeden z najznámejších amerických moderátorov, hovoril o tejto šialenej novej „štúdii“ vo svojej podcastovej relácii. Svojim miliónom sledovateľov odhalil, že cholín a vajcia sú v skutočnosti nesmierne zdravé, nie škodlivé.

Zdalo by sa, že WEF sa pokúša zabiť dve muchy jednou ranou tým, že odkloní pozornosť od covidových „vakcín“ a zvalí vinu za ich nepriaznivé účinky na vajcia. A je samozrejme len čistá náhoda, že momentálne zaznamenávame celosvetový nedostatok vajec v dôsledku „vtáčej chrípky“ a problémov v dodávateľských reťazcoch.

Fakt, že WEF sa priklonil k takejto zlomyseľnej taktike, dáva zmysel preto, lebo jeho súčasný vodca Klaus Schwab bol mentorovaný globalistom Henrym Kissingerom, ktorý raz neslávne vyhlásil, že:

Kto kontroluje zásobovanie potravinami, ovláda štáty. Kto ovláda energie, môže ovládať celé kontinenty. Kto ovláda peniaze, môže ovládať celý svet.

Do výroby falošných vajec je zainteresovaný aj Bill Gates

Je zaujímavé, že twít WEF o „nebezpečenstvách“ jedenia vajec prišiel práve vtedy, keď ďalší zloduch, miliardársky eugenik Bill Gates, predstavil nový koncept umelých vajec, z ktorých dúfa, že bude v budúcnosti profitovať. Bill Gates má za sebou históriu investovania do všetkého, čo je umelé, vrátane hmyzích bielkovín, firmy Beyond Meat produkujúcej falošné mäso a vakcín, uvádza portál Newspunch. Takže by nemalo byť prekvapením, že investoval peniaze aj do Hampton Creek, spoločnosti, ktorá predstavila umelé vajíčka širokej verejnosti.

Hampton Creek bol nedávno premenovaný na Eat Just (Jedzte správne) a cena skutočných vajíčok sa tento rok náhodou zvýšila o 66 percent v porovnaní s minulým rokom. Výsledkom je, že niektorí spotrebitelia už prešli na falošné vajcia, čo je skvelá správa pre Gatesove zisky.

V posledných mesiacoch vybuchlo alebo začalo horieť niekoľko slepačích fariem produkujúcich vajíčka. Určite je to tiež „náhoda“.

Pred našimi očami sa odohráva starostlivo skonštruovaný plán elít. Všetko vedie k zníženiu ponuky vajec a mäsa a k zvýšenému zásobovaniu hmyzom a syntetickými potravinami, vysvetľuje jedna správa o tom, čo sa v súčasnosti deje vo svete.

Záver

Vzhľadom na skutočnosť, že ľudia majú prirodzenú tendenciu jesť prírodné potraviny bohaté na živiny, prečo nás chcú nútiť jesť hmyz a umelé potraviny? Pretože pre elitu je všetko zlé dobré.

Vajcia sú v skutočnosti zdravé, nie nebezpečné. Ak sa chcete dozvedieť viac o ďalších globalistických klamstvách a zlovestných plánoch, navštívte stránku Propaganda.news.

Ethan Huff
Zdroj (Spracoval: Badatel.net)

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Analytika, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *