Je to čím dál horší: „Téměř každý den mi volají piloti se srdečními problémy.“

Nikomu nechci nic vnucovat, ale popřemýšlejte o tom, jak obrovské riziko je dnes sednout do letadla. Nevíte, jestli piloti ve vašem letadle byli či nebyli očkováni. Ano, je to loterie a může se také stát, že sedáte do letící rakve…

Ve světě letectví se nedávno stalo něco pozoruhodného, čeho si veřejnost téměř nevšimla. Federální letecký úřad USA (FAA) výrazně posunul kritéria pro abnormality EKG (elektrokardiogram), hovorově nazývaný „monitor srdce“.

To znamená, že piloti se srdečními abnormalitami mohou létat jako obvykle. FAA provedla velkou změnu loni v říjnu, krátce poté, co se vakcína stala povinnou.

Josh Yoder ze společnosti US Freedom Flyers v časopise The Highwire uvedl, že mu téměř denně volají piloti se srdečními problémy nebo neurologickými poruchami. Pomáhá pilotům získat správnou pomoc.

Josh Yoder z USFF o zraněních pilotů COVID vakcínou

Podle FAA je vše v pořádku a nejde o vakcínu. Yoder poukázal na to, že sami piloti se obracejí na FAA a oznamují, že se u nich v důsledku očkování objevily srdeční problémy. „A přesto nechtějí poslouchat.“

Existují také piloti, kteří už to nemůžou říct. Yoder zmínil pilota Wilburna Wolfa, který létal pro American Airlines. Dostal vakcínu Janssen a během několika dní zemřel na krvácení do mozku. „Je to jen jeden z mnoha případů“, řekl.

Podíval jsem se na to v DMED, to jsou události podléhající hlášení pro všechny piloty u ministerstva obrany. Událost podléhající hlášení ministerstva obrany – smrt, trvalé poškození nebo vážné dočasné poškození:

2016 – 265
2017 – 252
2018 – 164
2019 – 223
2020 – 2194
2021 – 2861
2022 – 4059

Zmínil také pilota Boba Snowa, který krátce po letu utrpěl zástavu srdce a zkolaboval. Pak tu byl Cody Flint, který omdlel při pilotování svého letadla. Čtyři lékaři dospěli k závěru, že viníkem je vakcína.

Yoder také uvedl, že v posledních týdnech onemocnělo několik pilotů, ale nic se o tom nevědělo, protože letecké společnosti to zametly pod koberec.

Tomáš Marný

ZDROJ (Tadesco.org)

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *