Kvůli tomuto umlčeli Nikolu Teslu

Žijeme ve velmi nemocné společnosti. Teslovy myšlenky předběhly svou dobu. Pokud se to brzy nenaučíme, už nikdy nedostaneme další šanci.

Nikola Tesla snil o tom, že bude světu dodávat elektřinu zdarma. Měl pracovní plány na vytvoření neomezené energie využitím, zesílením a distribucí elektrické energie, která se nachází v samotné Zemi. Jeho zkušební stroje ukázaly, že dokáže využít stacionární vlny, elektřinu vytvářenou zemskými vibracemi, což mu umožnilo posílat energii skrze zemi a vzduch. Tato technologie však náhle zmizela z povrchu zemského a s ní i všechny Teslovy dokumenty a plány. Toto je skutečná historie toho, proč byla Teslova technologie potlačena.
 
S prohlubující se energetickou krizí je ohrožena naše finanční stabilita. Nedostatek plynu způsobí, že rodiny budou během zimy v příštích letech bez tepla mrznout, výpadky proudu se stanou normou a bude docházet k přídělovému řízení energie. To neodpovídá naší moderní době. Je pravda, že jsme v energetických technologiích pozadu, ale ne kvůli nedostatku schopností nebo znalostí.

Tohle bylo záměrné a v průběhu posledních 100 let organizované těmi, kteří měli moc potlačovat a redigovat informace podle svého uvážení, aby nás udrželi v nevědomosti. To se nedá popřít.

Jsme v uměle vytvořené energetické krizi, kterou po desetiletí vytvářely vlády toužící po moci, bohatí politici, zájmové skupiny, velké ropné a chamtivé energetické společnosti, které na naší závislosti na fosilních palivech vydělávají rekordní zisky.

Zatímco široká veřejnost trpí důsledky toho, jaká rozhodnutí byla učiněna pro ně, která nebyla v nejlepším zájmu lidí. Nemuselo to tak ale být, věci se daly udělat jinak tím, že by se před 100 lety přijaly alternativní zdroje energie. Možná si teď říkáte: My přece nyní přijímáme alternativní zdroje energie. Pracujeme na zavádění solárních technologií, větrných turbín, a dalších alternativních zdrojů energie, a také na prosazování elektromobilů, ale údaje nám ukazují, že obnovitelné zdroje se na výrobě energie podílejí pouze z 10 %. A všechna ta sluneční a větrná energie musí být podpořena zemním plynem a uhlovodíky.

Ale co když existuje něco jiného, ne jaderná energie, která je zatím nejlepší formou čisté energie, ne ropa, ne Slunce, něco jiného, o čem jste nikdy neslyšeli.

Tady se odvíjí pravda pro ty, kteří neznají naši historii, pokud jde o objevy v oblasti energie. A to vás možná šokuje. Ale různé technologie pro nefosilní zdroje energie byly vyvíjeny před více než 100 lety.

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Dějiny a současnost, Energetika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *