Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 20.2.2023

V úvodu se Valerij Pjakin vyjádřil k Mnichovské bezpečnostní konferenci ve dnech 17.-19. února. Rusko se této konference, správně, nezúčastnilo.

Navzdory tomu však ruské elity se zuby nehty drží členství Ruska v západních nepřátelských organizacích. Pjakin se opakovaně zmínil o Jelcinově projevu v amer. Kongresu, ve kterém se Jelcin zmínil o tom, že tisíciletá historie Ruska byla zlomena. A v tomto duchu se dnes vyjadřuje i ruské elita, která se drží vlajky Ruska přisouzené jemu samotným Hitlerem skrze vlasovce. Vlajky, která nikdy v ruských dějinách nebyla ruskou státní vlajkou. Vlajky, která reprezentuje koloniální podřízenost současného Ruska Západu.

V další části Pjakin zmiňuje klíčovou roli energetiky a surovin v ekonomice a politice státu. Jako ukázkový příklad zmínil USA, které mají sice jen 4 % světové populace, avšak 30 % světové spotřeby benzínu! Jinak řečeno, na 96 % lidstva připadá 70 % svět. spotřeby benzínu. Aby toho nebylo málo, Pjakin zmínil ještě jeden vysoce varovný údaj: USA spotřebují rok co rok polovinu svět. energet. zdrojů, avšak současně vytvářejí 40 % světového odpadu! V návaznosti na to Pjakin rozebírá válku na Ukrajině a její dopad na ekonomiku a politiku v celém světě.

Vysoce ZÁVAŽNOU věc Pjakin zmínil: ruské elity válku na Ukrajině ZÁMĚRNĚ zdržují tak, aby trvala celé roky v souladu s tím, jak si to přejí USA! Ostatní již ve videu.

Pozn.: zvuk zapněte pod oknem videa vpravo dole (ikona s přeškrtnutým reproduktorem)

Blíže v rozhovoru ZDE

Příspěvek byl publikován v rubrice Kauza Ukrajina, Politika, Rozhovory se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *