PhDr. Ľuboš Blaha: Slovensko sa rozdělilo na dva tábory – tábor vojny a tábor mieru

Viete, prečo liberálne médiá nedali ani ťuk o bratislavskom pochode za mier 3. marca, na ktorom bolo vyše 10 tisíc ľudí? Pretože sú z toho vyplašení ako malé deti a vedia, že už im nepomôže nič, len zatĺkať.

1. Slovensko chce mier. Všetci normálni ľudia. Na proteste som stretol učiteľov, sudcov, vedcov, dôchodcov aj bežných robotníkov. Žiadni „dezoláti“, ale dobrí pracovití Slováci.

2. Jediní, kto ďalej žerie tupú americkú propagandu o diabolskom Rusku a anjelskej Ukrajine, sú nevzdelané decká z bratislavských kaviarní, ktoré oblbneš každou hlúposťou, čo odvysielajú na Markíze. To však na víťazstvo vo voľbách nestačí.

3. Na druhej strane je zmobilizovaná a fakt nahnevaná masa ľudí, ktorí ledva platia účty, túžia po mieri a nevládzu sa pozerať na diletantov, čo sa dnes vo vláde podhadzujú cudzím záujmom.

4. Do toho vidia, že ich názory sú perzekuované a že tu funguje cenzúra ako v päťdesiatych rokoch.

Do referenda takýchto ľudí prišlo 1,3 milióna a napriek tomu z nich korporátne médiá ďalej robia dezolátov a extrém.

5. Čaputova všetkým týmto ľuďom odkazuje, že sú „nekultúrni“ a šíri proti nám nenávisť a zlobu. Asistujú jej pri tom liberálne médiá, ktoré vlastnia tí istí oligarchovia, ktorí paničke financovali kampaň a celý predošlý život – ESET, Soros a tak.

6. A keď nazriete do duše liberálov z N-ka, nájdete iba živočíšnu nenávisť voči Smeru. A dokola len zlý Fico a zlý Blaha. Nič iné, iba cenzúra, represia, okydávanie a hejt.

7. Natrafil som na rozhovor Tódovej, Javorského a Brunovského, troch redaktorov Denníka N. Pellegriniho už berú ako svojho. A Fica a Blahu by podľa nich nemali ani púšťať do médií, tak veľmi nás nenávidia.

8. Dokonca ešte tlieskajú zlúčeniu Rada Baťa a jeho Dobrej voľby s Pellegriniho Hlasom. Len podotýkam, že Baťo je kovaný neoliberál, ktorý robil podržtašku Kiskovi a Radičovej. A zo všetkého najviac nenávidí Rusko.

9. Úctu k ženám si tento liberálny slušnočlovek predstavuje tak, že Viere Tomanovej nadával do E.T. mimozemšťanov. Primitív vo váhovej kategórii Naďa či Pročka.

10. A tento ľudský úbožiak bude spolupracovať s Hlasom. Chcel by som vidieť ľavičiara, ktorý po tomto bude ešte voliť Hlas.

11. Slovensko sa rozdelilo na dva tábory. Jeden tábor chce mier a odmieta nenávisť voči Rusku, ako aj všetky neoliberálne experimenty, či už v kultúre alebo ekonomike. Tento tábor bol včera na pochode za mier.

12. Druhý tábor chce donekonečna zbrojiť Ukrajinu a eskalovať konflikt s Ruskom až do jadrovej vojny. Do toho americký liberalizmus a divoký kapitalizmus. A ak s nimi nesúhlasíš, si „opica“ a „háveď“.

13. Už iba slepý nevidí, že Peter Pellegrini dal prednosť druhému táboru. S Američanmi sa dohodol, že ak vyhrá voľby, bude ďalej posielať zbrane na Ukrajinu – dokonca aj stíhačky! A za odmenu ho teraz budú hladkať liberálne médiá. Vidíte to v priamom prenose.

14. A rady „moderných sociálnych demokratov“ rozšíria také pravičiarske kreatúry ako Baťo. Gratulujeme. Je to dobré – aspoň každý vie, kto je kto.

15. Liberáli sa zo všetkého najviac boja Smeru. Boja sa Fica, boja sa Blahu. A boja sa miliónov Slovákov, ktorí chcú mier.


3. marca dostali riadnu poza uši. Po sieťach kolujú fotky desaťtisícového davu z Hviezdoslavka a oni ďalej kvákajú, že došlo pár stoviek ľudí. Prehrávajú. A strach im už kompletne zničil úsudok.

Len tak ďalej, drahí moji, keď nepriateľ robí chyby, netreba ho rušiť.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *