Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 6.3.2023

V úvodu se Valerij Pjakin vyjádřil k teroristickému útoku Ukrajinců 2. března v Brjanské obl. na území RF. Tento již bůhví kolikátý útok Ukrajiny na ruském území zůstává i nadále nepotrestán, Rusko nijak nebrání vlastní území, jakož i jeho obyvatele.

Navíc, dokonce ofic. ruská sdělovadla berou nejen tento útok v Brjanské obl. vcelku lehkovážně, jako by se až tak moc nedělo. Ostatně, divit se není čemu, když ruská ofic. sdělovadla jsou v zásadě prozápadní. A to proto, že Rusko podle ofic. sdělovadel by se mělo stát součástí Západu, mělo by se zbavit ruské nár. svébytnosti. Doslova ukázkovým pořadem v tomto smyslu je „Moskva-Kreml-Putin“.

Co je však závažné. Ruský prezident 28. února měl důležitou schůzi s pracovníky  FSB, kde bylo jednoznačně řečeno, nakolik je důležité, aby diverzní ukraj. skupiny nebyly schopny pronikat na území RF. A za pohé dva dny se tak stalo v Brjanské obl. Navzdory výrazné medializaci ze strany ruských sdělovadel. Ze všeho tak vyplývá jediné: válka ruské armády pod velením vlasovců ve velení ruské armády je organizována tak, aby Rusko nakonec před Ukrajinou kapitulovalo. Ostatní již ve videu.

Pozn.: zvuk zapněte pod oknem videa vpravo dole (ikona s přeškrtnutým reproduktorem)

Blíže v rozhovoru ZDE

Příspěvek byl publikován v rubrice Rozhovory se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *