Zařízení na výrobu biologických zbraní na Ukrajině

Má válka Joea Bidena na Ukrajině zakrýt nelegální výzkumná zařízení na výrobu biologických zbraní provozovaných Deep Statem?

S tím, jak Joe Biden pokračuje v provokování války s Ruskem, přibývá důkazů, že celý konflikt může být navržen tak, aby chránil americké vojenské laboratoře provádějící nelegální biologické experimenty. Informuje o tom Pearson Sharp z One American News.

Byly celkem tři důvody, které přiměly ruského presidenta Putina, aby vtáhl s vojskem na Ukrajinu.

  • Prvním důvodem bylo přímé ohrožení tamějšího, rusky mluvícího obyvatelstva, které Ukrajinci terorizovali a vyvražďovali celých 8 let a v současné době je chtěli dokonale vyhubit.
  • Druhým důvodem byly jaderné zbraně, které byly nastaveny a namířeny na hlavní ruská centra a dokázaly by celou zemi zaráz, během několika málo minut obrátit v ruiny. NATO odborníci na zacházení s těmito zbraněmi byli již na cestě.
  • Třetím důvodem k tažení na Ukrajinu byly americké biologické laboratoře, které se na tomto území nacházely.

Hned poté, co Rusové tyto biolaboratoře zabrali, Americká ambasáda na Ukrajině byla přistižena, jak odstraňovala důkazy jejich existence ze své internetové stránky. Nepodařilo se jim je ale zničit, jsou stále ještě ke stažení ZDE. Rusové pak přišli s důkazy toho, že ukrajinský ministr zdravotnictví přikázal všem zaměstnancům těchto laboratoří zničit patogeny tam se nacházející.

Podle Rusů, Spojené státy měly na Ukrajině 30 laboratoří. Podle Číny mají celkem 336 laboratoří ve 30 zemích světa.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kauza Ukrajina. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *