Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) tlačí na zavedenie globálnych očkovacích pasov

Nikým nevolení byrokrati, ktorí riadia Svetovú zdravotnícku organizáciu (WHO), chcú, aby sa takzvané „vakcínové pasy“ stali trvalou realitou počas ďalšej plandémie.

Keďže táto odnož OSN pre verejné zdravie nedokázala dokončiť prácu s koronavírusom počas pandémie Covid-19, teraz sa snaží využiť ďalšiu plánovanú podvodnú pandémiu na to, aby priniesla svetu konečné riešenie.

WHO načrtla svoje plány v sérii zmien, ktoré boli vykonané v Medzinárodných zdravotných predpisoch. Ide o právne záväzný nástroj, ktorý núti všetkých 196 členských krajín dodržiavať kompletné nariadenia vydané organizáciou v prípade ďalšej „zdravotníckej núdze“.

Väčšina krajín už s covidom skončila a WHO sa obáva, že s ním spojené systémy očkovacích pasov pôjdu do zabudnutia, pokiaľ rýchlo nezasiahne, aby túto tyraniu udržala pri živote. Možno to spraví tak, že rozpúta ďalšiu „pandémiu“ pod falošnou vlajkou, aby všetkých vystrašila a priviedla späť k dodržiavaniu šikanóznych opatrení.

Medzinárodné zdravotné predpisy sa začali postupne novelizovať od januára 2022 vďaka tichému úsiliu Bidenovho režimu. Odvtedy mnohé ďalšie členské štáty WHO tiež navrhli svoje vlastné zmeny a doplnenia, čím sa celkový počet zmien a doplnení zvýšil na súčasných 307.

Jeden z týchto dodatkov udeľuje WHO nové právomoci vyhlasovať „potenciálne“ zdravotné núdzové situácie. Ďalší nariaďuje všetkým členským štátom, aby uznali WHO ako „koordinačný orgán“ v prípade určitých zdravotníckych núdzových situácií. „Tiež načrtávajú, ako WHO zamýšľa využiť svoje nové právomoci na presadzovanie globálnych očkovacích pasov, keď vyhlási ‚potenciálne alebo skutočné‘ zdravotnícke núdzové situácie“, uvádza portál Reclaim the Net.

WHO sa nezastaví, kým nebude každý
posledný človek čipovaný a sledovaný ako dobytok

Súčasná verzia Medzinárodných zdravotných pravidiel už umožňuje WHO vydávať odporúčania na:

  • preskúmanie dôkazu o očkovaní
  • vyžadovanie očkovania
  • zavedenie sledovania kontaktov podozrivých alebo dotknutých osôb

Pozmeňujúce a doplňujúce návrhy to rozširujú udelením ešte väčšej právomoci WHO na kontrolu svetových záležitostí počas „zdravotníckej núdze“.

Do Medzinárodných zdravotných pravidiel bol pridaný nový text, ktorý umožňuje členským štátom vynútiť si obstaranie „dokumentov obsahujúcich informácie pre laboratórny test v digitálnom alebo fyzickom formáte“, ako aj „informácie o očkovaní proti chorobe“.

Ďalší pozmeňujúci a doplňujúci návrh spresňuje, že „dokumenty obsahujúce informácie týkajúce sa cieľovej destinácie cestujúceho by sa mali prednostne vyhotovovať v digitálnej forme, pričom papierová forma je zostávajúcou možnosťou“.

Toto sa spája s ďalším pozmeňujúcim a doplňujúcim návrhom, ktorý pripravuje pôdu pre „iné typy dôkazov a certifikátov“, ktoré „môžu byť navrhnuté valným zhromaždením“. Týmto odkazujú na rozhodovací orgán WHO, ktorý „potvrdzuje status držiteľa certifikátu, že predstavuje znížené riziko ochorenia a prenášania infekcie.“

„Ďalšie požadované dôkazy zahŕňajú osvedčenia o negatívnom teste (ktoré poskytujú dôkaz, že daná osoba bola testovaná na chorobu) a osvedčenia o prekonaní choroby (ktoré poskytujú dôkaz, že sa niekto uzdravil z choroby)“, uvádza sa ďalej v tomto konkrétnom dodatku.

Jedným z najzaujímavejších aspektov týchto zmien je, že stanovujú, že „aktivácia osvedčení o očkovaní by mala nastať v momente, keď WHO vyhlási stav núdze v oblasti verejného zdravia“.

Tiež nariaďujú, aby tieto osvedčenia o očkovaní (očkovacie pasy) „zahŕňali prostriedky na overenie ich pravosti prostredníctvom pripojenia na oficiálne webové stránky, ako je napríklad QR kód“.

Záver

„WHO chce, aby osvedčenia o očkovaní, teste a prekonaní ochorenia obsahovali aspoň meno osoby, číslo občianskeho preukazu, číslo pasu, druh podanej vakcíny, číslo šarže vakcíny, dátum podania, miesto podania a oficiálnu pečiatku“, upozorňuje portál Reclaim the Net.

V maximalistickej variante scenára WHO dokonca chce, aby tieto digitálne certifikáty obsahovali všetky predošle údaje plus celú históriu očkovania osoby a QR kód, ktorý podporuje overovanie informácií o očkovaní.

Z uvedeného je viac než zrejmé, že WHO je lídrom globálneho medicínskeho fašizmu. Ak chcete držať krok s najnovšími informáciami, navštívte stránku Fascism.news.

Ethan Huff
Zdroj (Spracoval: Badatel.net)

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *