Poselství francouzského generála Christiana Blanchona: Vzdávám hold neočkovaným!

I kdybych byl plně očkován, obdivoval bych neočkované za to, že odolávají největšímu tlaku, jaký jsem kdy zažil, a to i ze strany manželů, rodičů, dětí, přátel, kolegů a lékařů.

Jsou tam, po tvém boku, zdají se být normální,
ale jsou to superhrdinové.

Lidé, kteří byli schopni takového charakteru, odvahy a kritického myšlení, jsou bezpochyby ti nejlepší z lidstva. Najdeme je všude, ve všech věkových kategoriích, na všech úrovních vzdělání, ve všech zemích a s různými názory.

Jsou zvláštního druhu, jsou to vojáci, které si přeje mít ve svých řadách každá armáda světla.

  • Jsou to rodiče, které si přeje mít každé dítě, a děti, o kterých sní každý rodič.
  • Jsou tu s vámi, vypadají normálně, ale jsou to superhrdinové.
  • Dokázali to, co jiní nedokázali, byli stromem, který odolal uragánu urážek, diskriminace a sociálního vyloučení.
  • A dokázali to, přestože si mysleli, že jsou sami, a věřili, že jsou sami.

Jsou to bytosti vyčnívající nad průměr svých společností, jsou podstatou lidí, kteří vybudovali všechny kultury a dobyli všechny obzory.

Vyloučeni od vánočních stolů svých rodin nikdy nezažili nic tak krutého. Přišli o práci, nechali svou kariéru jít ke dnu, neměli peníze… ale bylo jim to jedno. Trpěli nezměrnou diskriminací, udáváním, zradou a ponižováním… ale šli dál.

Nikdy předtím v lidstvu neexistovalo takové „obsazení“,
nyní víme, kdo jsou odbojáři na planetě Zemi.

Ženy, muži, staří, mladí, bohatí, chudí, všech ras a náboženství, neočkovaní, vyvolení z neviditelné archy, jediní, kteří dokázali vzdorovat, když se všechno hroutilo.

Jste ti, kteří prošli nepředstavitelnou zkouškou, kterou nedokázali překonat mnozí z nejtvrdších mariňáků, komand, zelených baretů, astronautů a géniů.

Jste stvořeni z materiálu těch největších, kteří kdy žili, z těch hrdinů, kteří se zrodili mezi obyčejnými lidmi a září v temnotách.

Christian Blanchon, generál francouzské armády

ZDROJ

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Balzám na duši, Kauza C-19. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *