Dr. Paul Craig Roberts: Trump je poslední nadějí Ameriky

Dnes už není možné, aby kterýkoli Američan, byť byl jakkoli hloupý či naivní, věřil, že žije ve svobodné zemi, kde se ctí pravda a vykonává spravedlnost. A je taktéž nemožné dál důvěřovat jakékoli americké instituci, veřejné či soukromé.

Šílenství života v Americe je nad všechno jiné demonstrováno obžalobou Donalda Trumpa a jeho falešným i jakoukoli legitimitu postrádajícím obviněním, které proti němu vznesl zkorumpovaný gang zločinců Demokratické strany v New Yorku, a za něž bývalému prezidentu USA, desítkami miliónů Američanů stále považovanému za jejich skutečného prezidenta, hrozí 136 let vězení.

Gang zločinců Demokratické strany v New Yorku zlikvidoval jakékoli zdání jednoty, potupil Spojené státy a ponížil je na úroveň banánové republiky, kde právo není víc než politická zbraň. Prokázal též naprostou neúctu vůči pracujícím mužům a ženám naší země, kteří Donalda Trumpa považují za svou poslední naději v boji proti zločinecké nenasytné elitě, jež je utlačuje a bere jim jejich svobodu.

Republikánský establishment i jeho prezidentští kandidáti ničí Republikánskou stranu tím, že se vzdalují od voličů řečmi o tom, že Trump je příliš kontroverzní a že je třeba pokročit dál.

Ano, strana pokročí dál do zapomnění.

ZDROJ (překlad Mgr. Lubomír Man)

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *