Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 10.4.2023

V úvodu se Valerij Pjakin vyjádřil k teroristickému útoku v Petrohradu z poč. dubna. Popsal teroristku, která za tím vším stála. A porovnal ji s teroristkou, která zabila Darju Duginovou 20.8.2022. Vyplynul tak podstatný rozdíl.

V případě vraždy Duginové bylo vše připraveno k záchraně atentátnice, avšak v případě atentátu na voj. zpravodaje Tatarského v Petrohradu tomu tak nebylo. Jinak řečeno, atentátnice měla být obětována.

Dále se Pjakin vyjádřil k více než podivnému odstavení posledních jaderných elektráren v Německu, ačkoli v celé EU je zoufalý nedostatek nejen elektřiny, ale i plynu. Ukazuje se, že vše má jediný cíl: vyhovět za každou cenu politice USA. Výsledek? USA nakupují drahý zkapalněný ruský plyn, aby jej posléze prodaly ještě dráže EU. Tedy těm, kdož tvrdil, že z Ruska nevezme ani litr plynu.

Američané od loňské likvidace plynovodů z Ruska do EU vůči celé EU prosazují následující politiku: budete kupovat ruský plyn a naftu za 3x vyšší cenu od nás, anebo z Ruska nedostanete vůbec nic a padnete energeticky a surovinově na hubu. Ostatní již ve videu.

Pozn.: zvuk zapněte pod oknem videa vpravo dole (ikona s přeškrtnutým reproduktorem)

Blíže v rozhovoru ZDE

Příspěvek byl publikován v rubrice Rozhovory se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *