Mgr. Miroslav Kavij: Bulharsko již začalo, co u nás, váleční štváči?!

Čas od času nás média informují o počtu zahájených trestních stíhání v souvislosti se šířením „dezinformací“. Nebudu opakovat ono známé, jaký je rozdíl mezi dezinformací a pravdou.

Je velmi pravděpodobné, že počet stíhaných dezinformátorů se bude dále zvyšovat. Na alternativních médiích a sociálních sítích se totiž objevila (další) šokující a pro naše občany závažná informace. Video aktivisty Jiřího Havla „Bulhaři už dostávají povolávací rozkazy. Kdy máme jít na řadu my? Pojďme to zastavit“ to potvrzuje:

Patřím k těm vládou nechvalným „chcimírům“ a jsem dojmu, že výše uvedená informace zapadá do scénáře našich vládních loutek, kterak naplno zatáhnout občany naší země do více než rok již probíhajícího konfliktu mezi USA a RF na Ukrajině. Zatímco na jedné straně přibývá počet občanů, kteří volají po příměří v uvedeném konfliktu, zesilují aktivity v podobě podpisů petic, výzev, účastní se protivládních demonstrací, na straně druhé pokračuje plnění příkazů ze Zámoří našimi vládními mocipány, kteří byli lidem „demokraticky“ zvoleni.

V těchto dnech si připomínáme 78. výročí osvobození Československa od německého fašismu. Při této příležitosti se již začaly konat v mnoha městech Pochody za mír, viz odkaz.

Na 1. května je připravena mezinárodní Mírová demonstrace na Trojmezí v Hrádku nad Nisou, další ze série protivládních demonstrací se uskuteční v Praze na „Václaváku“ 6. května, tentokrát pod názvem Společně za mír a svobodu: viz ZDE

Uskutečněné i připravované aktivity „chcimírů“ dávají krvelačným dámám a pánům, nejen Černochové a „Pávkovi“, jasný vzkaz. Vašim prohlášením a ujišťováním nevěříme! Nejste reprezentanti prosazující zájmy České republiky a jejich občanů! „Dnes“ je na pořadu výcvik doktorů, co přijde „zítra“? Perzekujete a vyhazujete ze zaměstnání vlastní občany nejrůznějších profesí za názory, které sdílí v souvislosti s konfliktem na Ukrajině. Přitom o dalších a dalších dodávkách zbraní na Ukrajinu nerozhodují „Chcimírové“, ale vládní loutky, které při demonstracích ujíždějí raději ze Strakovky do Jeseníka, premiér signalista, namísto aby řešil narůstající a neřešené problémy občanů vlastní země, tak si užívá dalších výletů do vzdálených zemí za peníze daňových poplatníků.

Páni „chciválkové“, nikdo z Vás nedostal mandát voličů k zatahování ČR a jejich občanů do války za zájmy Západu! Přestaňte s dalším pumpováním zbraní a válečnou eskalací, která může snadno přerůst do jaderné apokalypsy. Začněte alespoň přemýšlet po vzoru francouzského prezidenta Macrona o mírovém plánu Číny na ukončení konfliktu na Ukrajině a udržení míru v Evropě. Je nejvyšší čas!

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *