Dr. Paul Craig Roberts: Demokraté plánují ukrást i další volby

Joe Biden, momentálně se těšící neútěšlivé podpoře 37 procent Američanů, oznámil, že se uchází o druhé funkční prezidentské období. Jak je pro sebe může znovu získat? Inu tak, že je znovu ukradne.

Demokraté ovládají velká města v tzv. swingových státech (státy s kolísavou stranickou podporou jejich obyvatel), a v minulých dvou volbách prokázali, že tato města ovládají tak spolehlivě, že v nich dokáží volby ukrást.. Dnes je samozřejmě nepřípustné i třeba jen hlásit důkazy o volební krádeži. Expertům, kteří si toto dovolili, hrozilo trestní stíhání, a vedení televizní společnosti Fox News v minulosti s prosíkem spěchalo, div bradu nepřepadlo, aby mu úřady umožnily zaplatit pokutu tři čtvrtě miliardy dolarů. A to za tu milost, že se Fox News povoluje oznámit svým posluchačům, že její dříve nahlášené důkazy o ukradených volbách byly pomluvou.

Protože Demokraté ve velkých městech kontrolují volební procedury a sčítání hlasů, určují výsledky voleb oni a nikoli voliči. I v v těchto městech se tak potvrzuje pravdivost Stalinova výroku: Nezáleží na tom, jak lidé hlasují, záleží na tom, kdo počítá hlasy.

Celoamerický ekonomický průzkum zjistil, že 70 procent Američanů s druhým Bidenovým prezidentským obdobím nesouhlasí, což dokazuje, že i velké procento samotných Demokratů Bidena za prezidenta nechce. Ale jak uvést vůli lidu do souladu se správou státu tam, kde volby nejsou již ničím jiným než závojem, za nímž vládne elita?

Demokraté přitom mají dobrého kandidáta: Roberta Kennedyho ml. Avšak RK ml. se staví proti vládě Big Pharmy nad celou americkou medicinou, staví se i proti agenturám , které Big Pharmě slouží jako její ochránci a obchodní agenti, nelíbí se mu ani další aspekty amerického oligarchického systému, podporovaného médií – takže nebude moci být americkým prezidentem.

Republikán Trump má daleko největší počet voličů, ale Demokraté prosadili zákon, jehož smyslem je Trumpa do volebního boje o úřad prezidenta nepustit. Další možní a silní republikánští kandidáti – Ron DeSantis a Tucker Carlson – jsou pro vládnoucí elitu i pro republikánský establishment nepřijatelní. A jestliže se DeSantis přece jen stane pro establishment přijatelným, ztratí lesk v očích voličů.

Politický komentátor, spisovatel a televizní osobnost Tucker Carlson

Dlouhodobý a přetrvávající úpadek amerického školství vytvořil populaci, jejíž značná část je spokojena s cenzurou a potlačováním potřebných informací, které – v případě, že je vrchnost přece jen uvolní – jsou naprogramovány tak, aby se daly považovat za urážlivé nebo za dezinformace. Pravda je diskreditována jako zraňující a nebezpečná pro národní bezpečnost – pamatujme, že Julian Assange byl ve skutečnosti uvězněn na 10 let bez řádného soudního procesu a jen proto, že oznámil fakta. A že Tucker Carlson byl vyhozen z Fox News za to, že říkal pravdy, nepohodlné pro vládnoucí elitu.

Byly časy, kdy u nás Demokraté zastupovali dělnickou třídu a Republikáni třídu obchodní. Dnes obě tyto strany reprezentují vládnoucí oligarchii a žádná strana nezastupuje lid.

ZDROJ (překlad Mgr. Lubomír Man)

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *