Toto je nejdůležitější video o změně klimatu, jaké kdy uvidíte

Klimatická agenda je hlavní záminkou pro plnění plánů Agendy 2030, jejichž 17 cílů bude mít za důsledek razantní zchudnutí mas a depopulaci. Jen tehdy, kdy většina lidí pochopí, že je celá tato agenda založena na jedné velké lži, bude možné realizaci všech šílených plánů zabránit.

Připomínám, že do klimatické agendy mimo jiné patří úplné zastavení využití fosilních paliv, přechod na „udržitelnou“ energetiku, razantní změna jídelníčku – postupné vyřazení masa, mléka, vajec a jejich náhrada za hmyz a maso umělé, ale také vysoké uhlíkové daně, měření uhlíkové stopy či vyvlastňování, jaké nyní vidíme ve velkém měřítku v Holandsku.

Přitom důkazů, že je celá tato politika založena na podvodu, je nepřeberně. Potvrzuje to i mnoho klimatologů, kteří jsou ovšem zatracováni, takže v médiích uvidíte jen zkorumpované hlasatele klimatické apokalypsy. Ivor Cummins zveřejnil na sociálních sítích video o vrtání ledových jader, které bylo provedeno v Grónsku:

Poslouchejte pozorně. Toto je nejdůležitější video o změně klimatu, jaké kdy uvidíte, a je dlouhé jen čtyři minuty. Podívejte se a posuďte sami. Použijte svůj mozek. Glaciolog Jørgen Peder Steffensen na videu ukazuje ledové jádro z doby Vikingů. Vzniklo ve Středověkém teplém období, kdy bylo v průměru o 1,5 stupně tepleji než nyní.

Ledová jádra obsahují důležité informace o klimatu Země. Pomocí ledového jádra, které je celkem tři kilometry dlouhé, se vědci mohou jakoby ohlédnout o 120 000 let zpět v čase. Steffensen byl schopen přesně určit průměrnou teplotu za posledních 10 000 let s přesností na tisícinu stupně. Co to znamená? Před čtyřmi tisíci lety bylo v průměru o 2,5 stupně tepleji než dnes.

Před 4000 až 2000 lety klesla průměrná teplota v Grónsku o 2,5 stupně. Poté teplota mírně vzrostla během středověkého teplého období. Pak teplota opět klesla, aby kolem roku 1875, přibližně v době, kdy začala meteorologická pozorování, opět stoupla. Stejná pozorování byla provedena na jiných místech severní polokoule.

Bude velmi obtížné prokázat, že zvýšení teploty ve 20. století bylo způsobeno lidmi nebo je způsobeno přírodními změnami, zdůraznil Steffensen. Meteorologická pozorování začala v nejchladnějším bodě za posledních 10 000 let. Tolik informace z videa.

Jako mnozí jiní vědci také zde se glaciolog zmiňuje o tom, že tvrzení o vlivu člověka na klima jsou doslova „vycucaná z prstu.“ Klima se vždy měnilo a důkazů je nepřeberně.

A co je nejdůležitější? V dobách, kdy docházelo k oteplování, lidstvo prosperovalo, ale v chladných obdobích naopak strádalo. To ovšem také málokomu dochází…

Původní verze v agličtině:

Verze v češtině:

Slovanka

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Analytika, Kauza glob. oteplování. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *