Robert F. Kennedy: CIA stojí za atentáty i ovlivňováním voleb

V rámci předvolební kampaně nyní Kennedy vystupuje poměrně často, aby upozornil na problémy zvráceného systému, který je plně ovládán US Deep state, což je de facto skupina zločinců nejvyššího ražení, která má svůj vliv i na FBI či CIA.

Ovšem tento vliv jde daleko za hranice USA, což znamená, že zastavení moci Deep state by mělo zásadní vliv na politiku celého západního světa, ale nejen to. Zřejmě by skončily i neustálé agrese, které USA i díky vlivu vojenskoprůmyslového komplexu rozpoutávají po celém světě.

Paradoxní tak je, že volby amerického prezidenta v roce 2024 nebudou zdaleka rozhodovat jen o osudu USA.

Kennedy Jr. debatoval s Freddiem Sayersem, šéfredaktorem Unhurdu, a řekl spoustu zajímavých věcí o CIA. Téma CIA se objevilo, když se Sayers zeptal Kennedyho, jaký druh přístupu plánuje k CIA zaujmout.

Kennedy Jr. odpověděl na Sayersovu otázku slovy, že „CIA musí být reorganizována.“ Pokračoval:

Velmi brzy Allen Dulles (bývalý ředitel CIA) zkorumpoval účel CIA tím, že ji zatáhl do atentátů a ovlivňování voleb… CIA byla zapojena do státních převratů ve třetině zemí světa.

Kennedy završil svou myšlenku slovy: Naší národní politikou jako země je podporovat demokracii, politika CIA byla opačná.
 
Kennedy měl pravdu, když zmínil Allena Dullese, který sloužil jako ředitel CIA během studené války. Dulles měl dlouhou kariéru v CIA a dohlížel na několik kontroverzních misí CIA, jako byl íránský převrat v roce 1953, guatemalský převrat v roce 1954, program kontroly mysli MKUltra a invaze v Zátoce sviní. Allen Dulles byl nakonec vyhozen strýcem RFK Jr., prezidentem Johnem F. Kennedym, za Dullesův podíl na katastrofě v Zátoce sviní.

V posledních týdnech Kennedy v průzkumech stoupá a zdá se, že má šanci nahradit Bidena v roli demokratického prezidentského kandidáta.

Finále voleb ve složení Kennedy-Trump
se tak jeví být stále pravděpodobnějším.
 

Kennedy také slíbil, že odstraní šmírovací stát a cenzuru, což včera oznámil na svém Twitteru: 

Zde je návod, jak odstraním šmírovací stát. Nahradím úředníky, kteří instruovali technologické společnosti, aby cenzurovaly uživatele. Nařídím ministerstvu spravedlnosti, aby přestalo stíhat informátory a začalo vyšetřovat zločiny, které odhalují.

Zruším administrativní politiku, která dohlíží na komunikaci Američanů.

Z dlouhodobého hlediska jde o vytvoření zcela odlišného vztahu mezi lidmi a vládou založeného na respektu.

Slovanka

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *