Kdyby se Ukrajina přátelila s Čínou

Kdyby se Ukrajina přátelila s Čínou, neměla by dnes fašismus a utrpení! Protože tam, kam šlápnou USA, je fašistická demokracie! Jak se kdekdo posmíval Jiřince Švorcové, tak dnes vidí, jaký je hrozný stav.

Nejen Slované, ale celý svět bude zredukován na zlatou miliardu a pár nejbohatších rodin za pomoci těch největších darebáků, co si hrají na Bohy, bude lidstvo už navěky utiskovat, vhánět do válek. Kdyby vyhráli komunisté, mohla být beztřídní společnost, kde by si lidé vládli sami. Já jsem se přidala k nim, ostatní se přidali k lepšolidem. A dnes oni vidí, kam to přivedli. Na pokraj armagedonu. Bohatí budou žít věčně, budou si brát náhradní orgány od svých otroků, budou lhát, že jsou vesmírní lidé, krmit otroky červy a brouky, protože lžou, že dobytek je škodlivý přírodě.

My budeme jejich dobytek, ovce, které budou poslouchat, nechávat se vakcínovat až do zničení přirozené imunity. Zkrátí nám život o 10, 20, 30 let. Nemáme právo na život, to jen komunisté měli napřed člověka a potom zisk. Narodily se Husákovy děti, všichni bydleli, dnes moji vnuci nemají naději na bydlení ve svým. Všichni budou z nudy fetovat, pít, moje kamarádka Ukrajinka, co bydlela se mnou v domku na vsi, po smrti mého syna mi pomáhala, je po smrti. Upila se k smrti, protože ztratila červenou nit života, neměla naději na bydlení a založení rodiny. Byla moc citlivá a utrápila se.

Dnes bydlím s ukrajinskou rodinou, jsou to výborní lidé, máme se moc rádi. Mají překrásné děti, dcerka Sofinka brzy půjde do školy, je okouzlující slovanská kráska. Světlé vlasy vlnité, až do pasu, modré oči, neodolatelný úsměv. Vasilek, jen o rok starší, krásný kluk blonďatý, bude z něho jednou hokejista, třeba i druhý Jágr: Sofinku přihlásíme na miss krásy.


P.S.:

Tady vládne hnus, toto za totáče nepamatuji, to byl slabý odvar proti dnešku. Jen některé lidi nechá parazitní elita miliardářů žít. Vyhrálo lidské sobectví a pýcha. Hanba lidstvu. ((

Ty kontrarevoluce barevný a ty korouše vznikly v celým světě najednou a to je vidět, že je to všecko podvod. Za komunistů byla diktatura dočasná, dokud jsme měli okolo sebe převahu imperial. států. Socialismus byl OK. Chránil nás před fašismem, komunisté jsou nejrozumnější, protože mají světový názor, který je praxí dokázaný. Antagonistická společnost se neosvědčila, po tisíciletí se hroutí, proto největší mužové v dějinách, Kristus, Jan Hus, Komenský, Marx, Lenin a další hlásali spravedlnost, rovnoprávnost, aby byla svornost!

Ivana

Příspěvek byl publikován v rubrice Přišlo nám do pošty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *