Mgr. Miroslav Kavij: Hvězdný tým agenta Pávka, aneb republiku čeká těžké období

Každý den nějaké to překvapení. Tím dnešním je oznámení agenta Pávka svého týmu externích poradců a jejich koordinátora. Kromě rad z USA ambasády tak s další devastací a zahraniční podřízeností našeho státu bude Petru Pavlovi napomáhat například Petr Pithart, Karel Schwarzenberg a Michael Žantovský, které bude usměrňovat bývalý diplomat Petr Kolář.

Jen pro připomenutí. Nesliboval agent Pávek před volbami, že Petr Kolář nebude jeho poradcem? Sliby se občas mají plnit a tak lobbista v oblasti zbrojního průmyslu skutečně poradcem hradního pána nebude, nýbrž se stane koordinátorem týmu poradců pro zahraniční a vnitřní politiku agenta Pávka. Prostě, to nevymyslíš!

Pro vyznavače Havlovy politiky pravdy a lásky celkem dobrá squadra. V sestavě týmu pro marketingový produkt Pražského hradu Petra Pavla tak vedle disidenta, šlechtice a pekelného našeptávače chybí snad jen nějaká ta bába ze Žabovřesek, senátní zlodějka rohlíků, případně překabátěný novinář Mitrofanov.

Nedávné řeči prezidenta o úsporném hradním týmu jsou minulostí. Nastává doba, kdy je potřeba zřejmě splácet dlužní úpisy, dále zatahovat ČR do válečného konfliktu mezi USA a RF na Ukrajině, prosazovat další válečné sny NATO na úkor dalšího zadlužování naší země pozvolna směřující k finančnímu bankrotu. Nic nového pod sluncem. Jen pokračování koloniálního postavení ČR vůči Západu, do kterého nás vtáhla již Havlova politika ve zlatých „devadesátkách“ a nyní jeho současné „vylepšování“.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *