Nositel Nobelovy ceny Kary Mullis před smrtí potvrdil, že celá klimatická agenda je naprostý podvod

Klimatickou agendu považuji za velmi nebezpečnou, neboť je na ní založena téměř kompletní politika prosazovaná EU, tedy politika tzv. Green dealu (zeleného údělu).

V důsledku této politiky se zavádí mnoho restrikcí, uhlíkové daně, vyvlastňují se farmáři a chystá se i vyvlastňování rodinných domů, za několik let budou mít možnost jezdit po evropských silnicích výhradně elektromobily a EU nám v rámci této agendy také diktuje, co máme jíst.

Ve výčtu všeho, co za touto agendou stojí, by se dalo pokračovat, ale podstatné je, že jde o agendu zcela vylhanou, podpořenou jen zmanipulovaným počítačovým modelem, korporátními médii a zkorumpovanými politiky či neméně uplacenými odborníky.

Zcela se opomíjí fakt, že klima se na naší planetě střídalo vždy, a to bez ohledu na vliv člověka. Nyní vám přináším další důkaz o tom, že celá klimatická agenda je založena na pohádkách, vymyšlených jen proto, aby bylo možné lid zotročit…

► Toto je nejdůležitější video o změně klimatu, jaké kdy uvidíte

Nositel Nobelovy ceny a vynálezce techniky PCR Kary Mullis se domníval, že věda, která stojí za příběhem o změně klimatu, je naprostý „odpad.“ V následující sérii klipů z přednášky z roku 2010 přednesené na Saddleback College v Kalifornii Mullis vysvětlil některé důvody, proč se domnívá, že změna klimatu (tj. „globální oteplování“) je naprostý podvod:

Globální oteplování: Je to jedna z těch skvělých věcí, pro kterou nejsou absolutně žádné důkazy. A nelžu vám, dělám to už dlouho, přečetl jsem o tom spoustu knih a spoustu výzkumů.

Neexistuje jediný důkaz o tom, že by lidé měli na tuto planetu nějaký vliv, kromě billboardů, které jsou všude vyvěšené. Postavili jsme spoustu billboardů a budov a podobně, ale klima jsme neovlivnili. A CO2 má tak malý efekt, dokonce i CO2, který tam je, jehož většina není náš problém, je to jen proto, že tam byl vždycky…

Slovanka

Příspěvek byl publikován v rubrice Kauza glob. oteplování. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *