Americký herec se šokujícím způsobem rozpovídal o odporném rituálu, který viděl

Naši lídři, zejména v politice a Hollywoodu, jsou zkorumpovaní, říká ve videu na sociálních sítích americký herec Ricky Schroder poté, co hovořil o svém prastrýci, který byl vojákem ve 2. světové válce.

Existuje mnoho vyšetřování korupce, ale nikdo nenese odpovědnost. Schroder si myslí, že ví proč: lidé, kteří vedou vyšetřování, jsou vydíráni.

Když byl mladý, měl starší kamarády. Jednoho dne jeden z nich přehrával VHS kazetu, která ukazovala místnost s mužem na stole. Lidé v róbách vstoupili do spoře osvětlené místnosti a provedli jakýsi rituál. Nožem rozřízli muži pravý bok. Také zpívali. Krev začala proudit. Byly tam také ženy, které se svlékly, rozmazaly si krev po celém těle a začaly provádět sexuální akty, říká Schroder.

Hollywoodský herec ukázal VHS kazetu někomu, komu důvěřoval. Dotyčná osoba mu nařídila, aby se na ni už nikdy nedíval a pásku vrátil. Schroder se vždycky divil, proč se nezeptal, odkud kazeta pochází. Schroder si myslí, že se setkal s řadou členů kultu, když byl mladší. „Mohou patřit Iluminátům“, říká. Klade si otázku, zda bude existovat spravedlnost, protože lidé, kteří mají přinést spravedlnost, jsou zkorumpováni touto sektou, která operuje po celém světě.

Nebojím se jich, říká Schroder, který sdílí toto videoposelství v naději, že lidé, kteří vyšetřují FBI a CIA a kteří nebyli zkorumpováni, uvidí, že jejich nadřízení nikdy nepřinesou spravedlnost…

Slovanka

Příspěvek byl publikován v rubrice Politika, Rozhovory. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *