Chorvatský europoslanec veřejně prohlásil WHO za teroristickou organizaci

V ohromujícím prohlášení Mislav Kolakušić, poslanec Evropského parlamentu za Chorvatsko, veřejně prohlásil Světovou zdravotnickou organizaci (WHO) za teroristickou organizaci.

Na tiskové konferenci společně s Dr. Robertem Malonem a dalšími politiky Kolakušić vyjádřil svůj nesouhlas s návrhem WHO, aby všechny země podepsaly pandemickou smlouvu, která dává agentuře výhradní pravomoc vyhlásit pandemie a distribuovat a nařizovat aplikaci příslušných vakcín a léků. Mislav Kolakušić dále řekl:

Chtěl bych stručně informovat lidi o nadcházejícím nebezpečí pro lidstvo. Světová zdravotnická organizace chce, aby všechny země podepsaly dohodu o předání pravomoci vyhlásit pandemii, obstarat vakcíny a léky. Pro lidstvo bude zdravější a bezpečnější podepsat dohodu s kolumbijským drogovým kartelem. O drogách jistě vědí všechno.

Chorvatský poslanec dále obvinil WHO z šíření lží během pandemie COVID-19. Řekl, že organizace uvedla veřejnost v omyl tím, že zpočátku prohlásila virus za nový a neznámý, falešně tvrdila, že jsou vakcíny účinné a učinila zavádějící prohlášení o jejich schopnosti chránit před vážným onemocněním a smrtí.

Během pandemie covidu Světová zdravotnická organizace jen lhala. Měla by být prohlášena za teroristickou organizaci. Lhali. Že existuje nový a neznámý virus, že je možné vyrobit účinnou vakcínu, že vakcína je 82% účinná, že chrání před vážnými nemocemi a úmrtími. To všechno byly samozřejmě hlouposti a lži. Akce WHO během krize byly pro lidstvo nebezpečnější než Světové ekonomické fórum (WEF).

Je třeba připomenout, že nultý návrh pandemické smlouvy, který se aktuálně schvaluje na summitu WHO, dává této teroristické organizaci pravomoc vyhlásit a řídit globální stav nouze způsobené pandemií. Jakmile bude vyhlášen stav zdravotní nouze, každý signatář se musí podřídit autoritě WHO. To zahrnuje ustupování v otázce léčby, lockdownů a očkovacích povinností spolu s vládním dohledem.

Slovanka

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Kauza C-19, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *