Mgr. Miroslav Kavij: Povídání o dezinformacích, v hlavní roli Jana Černochová

Na fenoménu dnešní doby, sociálních sítích, se rychlostí blesku začala šířit gratulace k podepsání manželské smlouvy manželů Černochových.

Brzy se ale ukázalo, že ve skutečnosti šlo jako v podobných případech o „fake“, v dnešní době všemi pády skloňovanou jakousi dezinformaci. Je tak pouze s podivem narůstající počet různých dezinformací, ve kterých figuruje právě jméno Jana Černochová, mnohými občany nazývaná krvelačná lady.

Jen namátkou. Dnes již v médiích zažehnutá kauza náčelníka generálního štábu generála Řehky, který měl signalistovi a předsedovi vlády v minulých dnech předat svoji demisi právě pro neshody s ministryní války, aby nakonec vyšlo po zasedání „nejvyššího konzilia“ najevo, že mezi oběma panuje více než naprostá shoda! Nebo výlety paní ministryně. Zatímco v případě kauzy s olympionikem Svobodou vyšlo nakonec najevo, že se jednalo jen o krátkodobý odskok z rušné Prahy do klidnější moravské části Libavá zkontrolovat výcvik našich východních přátel z Ukrajiny pod patronací našich naťáckých spojenců, v případě společného výletu s ministryní Langšádlovou za velkou louží zůstává zatím nejasno. Možná pravým důvodem je správný názor a nezlomná odhodlanost Langšádlové bojovat stůj co stůj s Putinem, kdy jaderná válka s Ruskem by byla bojem za svobodu! (Pozn. Naší Pravdy: výborná stať na toto téma viz ZDE)

Zakončeme dnešní povídání o dezinformacích nedávným sdělením traktoristy Mariana Jurečky, kterak chce jako lidovec napravovat další dřívější křivdy.

Jeho ministerstvo připravuje návrh, kterak navýšit nízké penze disidentů, týkající se několika stovek lidí. Není tajemstvím, že lidovci si vždy na napravení křivd potrpěli. Jedním z výsledků jejich usilovných snah tak bylo v minulosti protlačení zákona o církevních restitucích, kdy v současné době vysoké inflace a díky správnému nastavení znění zákona mají církve žně, zatímco senioři díky osekání jejich valorizace důchodů se musí smířit s inflační žebračenkou.

Doufejme, že lidovci v napravování křivd budou pokračovat i nadále, v době, kdy nám jaksi pokulhává svoboda slova bez následných postihů. Za všechny případy jmenujme případ učitelky Martiny Bednářové, která díky narůstající fašizaci společnosti musela pověsit na hřebík nejen svoji profesi, ale čeká ji navíc šest let vězení. Kuriózní je, že uvedený případ se odehrává údajně na udání syna bývalého předsedy ODA Daniela Kroupy!

Příspěvek byl publikován v rubrice Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *