Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 15.5.2023

V úvodu se Valerij Pjakin věnoval vojenské přehlídce na Rudém náměstí v Moskvě dne 9. května. Řeč se stočila i na trikolóru, coby symbol ruské státnosti. Vlajka Vítězství, na rozdíl od předchozích voj. přehlídek, byla nesena vpředu a symbol ruské státnosti trikolóra byl nesen stočený kolem žerdi.

Pjakin vyzdvihl skutečnost, že trikolóra byla v Rusku přijata jako symbol státní moci jen jednou, a sice v r. 1991, tedy bezprostředně po rozpadu SSSR. Dokonce ani za dynastie Romanovců nebyla trikolóra nikdy použita v režimu symbolu státní moci, byla nahrazena carskou standartou po dobu 300 let. Čili ani za Romanovců nebylo dovoleno vnucování koloniálního statusu, jako je tomu nyní za Putina.

Pjakin zmínil, že pod trikolórou bojovali bělogvardějci, aby Rusko bylo rozčleněno na koloniální fragmenty pro Západ, což ve svých pamětech popsal Winston Churchill. Ten uvedl jasně, že bělogvardějci bojovali za rozbití Ruska ve prospěch koloniálního područí v rukou Západu. A trikolóra se stala vlajkou vlasovské armády. Jinak řečeno, trikolóra byla symbolem podřízenosti Ruska hitlerovskému Německu. A v r. 1991 za tuto bělogvardějskou a vlasovskou trikolóru hlasovali poslanci Nejvyššího sovětu, členové KSSS, aby se tak stala symbolem státní moci v Rusku. Takto se Rusko přihlásilo ke své věrnosti dějinné roli A. Hitlera. Což byl sen zrádné stranické vrchnosti od r. 1991, kdy skončil SSSR. Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice Rozhovory se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *