Země BRICS budují digitální svět v souladu s WEF a WHO, aby dosáhly Agendy 2030 (video)

Nový světový řád má být podle plánů zaváděn v multipolárním světě. Takže právě současné rozdělení bylo dávno plánované a zřejmě to má také svůj účel.

Chcete se zcela vyhnout globalistické agendě? Pak byste nejspíš museli žít jako poustevník na nějakém pustém ostrově daleko od civilizace – a ani to by vám nic nezaručovalo.

Naposledy nedávný summit WHO ukázal vzácnou shodu, která mezi současnými vládci ze všech pólů světa panuje alespoň ohledně globalistické  agendy.

Proč v této agendě „jedou“ všechny země?

Odhlédneme-li od některých velmi nepodstatných aspektů globalistické agendy, pak na tom zásadním, což je zejména Agenda 2030 a s ní úzce související klimatický podvod, zavádění jednotné digitální měny CBDC a diktatura WHO – se tyto země naprosto shodnou.

BRICS jsou často zobrazovány jako protiklad k západní dominanci. Tyto země však pracují se stejným nadšením jako Západ na implementaci Agendy 2030 a zavedly i špičková řešení s úplným dohledem nad celým systémem Země a lidstvem.

V loňském roce se v Pekingu konalo fórum BRICS o velkých datech pro udržitelný rozvoj se 400 účastníky za podpory Čínské, Ruské, Indické, Brazilské a Jihoafrické akademie věd a čínského institutu The International Research Center of Big Data for Sustainable. Byly organizovány rozvojové cíle (CBAS). Témata byla: Velká data na podporu potravinové bezpečnosti a snižování chudoby, digitální ekonomika, udržitelný rozvoj měst, opatření v oblasti klimatu a civilní ochrana a zachování biologické rozmanitosti.

Čína jako člen BRICS (zatím Brazílie, Rusko, Indie, Čína a Jihoafrická republika, ale toto uskupení se v současné době rozšiřuje) úzce spolupracuje s dalšími zeměmi na dosažení cílů Agendy 2030 pro udržitelný rozvoj. V tomto úsilí Čína zahájila iniciativy, jako je Big Earth Data Science Engineering Program, a plánuje zřídit Mezinárodní výzkumné centrum pro velká data pro cíle udržitelného rozvoje (CBAS). 

Využitím velkých dat se Čína snaží řešit ekonomické, sociální a environmentální problémy a vytvořit digitální geo-výzkumnou platformu pro globální udržitelný rozvoj. Těmito opatřeními Čína aktivně podporuje provádění Agendy 2030 a pevně věří v lepší budoucnost lidského rozvoje.

Níže je video o myšlenkách propagovaných CBAS k dosažení globálních cílů. To je podobné receptu, který navrhla Organizace spojených národů ve společné agendě na vytvoření mozku digitálního světa, který bude řídit svět.

To je totalitní koncept, který má vážné důsledky pro naše svobody.

Mezinárodní výzkumné centrum velkých dat
pro cíle udržitelného rozvoje:

Slovanka

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *