112 let od útoku na Titanic (video z dubna 2023)

U příležitosti 112. výročí potopení Titaniku opět vysíláme pořad o perfektně zinscenovaném potopení Titaniku. Věděli jste, že s Titanikem šli ke dnu nejbohatší finančníci světa, všichni odpůrci soukromého systému centrální banky FED?

Pozval je J.P. Morgan, majitel Titaniku, který sám na poslední chvíli účast zrušil. Následujícího roku pak byl tento soukromý systém centrálních bank, globální dluhová past, bez odporu zaveden… Zločin proti lidskosti je přesvědčivě odhalen!

John Pierpont Morgan byl americký podnikatel a jeden z nejvýznamnějších bankéřů své doby.

Před 112 lety se potopila osobní loď Titanic, největší loď své doby, která se na své první cestě srazila s ledovcem. O život přišlo 1 514 z více než 2 200 lidí na palubě. Vzhledem k vysokému počtu obětí je potopení Titaniku jednou z největších a nejznámějších námořních katastrof. Dodnes se událostmi jeho potopení zabývá literatura, výtvarné umění, film a televize po celém světě. A také dodnes na celém světě panuje obecná domněnka, že potopení Titaniku bylo nehodou a souhrou negativních faktorů. Jak jistá jsou však „fakta“, která zdánlivě jasně hovoří pro nehodu? A dali byste za tuto verzi ruku do ohně? Jen proto, že po celém světě a už více než 100 let je jen prostřednictvím literatury, filmu, rozhlasu a televize tato příčina potopení prohlašována za oficiální verzi a neustále opakována? Nad těmito otázkami se musíme bezpodmínečně zamyslet.

Pečliví forenzní experti a bystří analytici totiž jasně tvrdí a předkládají své důkazy, že útok na Titanic byl připraven dlouho dopředu. Investigativní novinář Gerhard Wisnewski ve své knize „Das Titanic Attentat“ (Atentát na Titanic) shrnul na 430 stranách taková fakta, okolnosti, výpovědi svědků atd., která jasně hovoří pro záměrné potopení. Wisnewski také uvádí, proti komu byl tento útok namířen. Jednalo se o teroristický útok proti celému lidstvu. Nyní si možná s překvapením pomyslíte, že 1 514 mrtvých na lodi je velmi politováníhodné, ale to neznamená, že s nimi šlo ke dnu celé lidstvo. Svým způsobem ano. Právě v tom je totiž jádro věci; právě tady je zapotřebí bystrého uvažování.

Na první plavbě Titaniku bylo mnoho tehdejších vysoce postavených bankéřů a finančníků, které pozval finanční oligarcha J.P. Morgan, jenž vlastnil lodní společnost. Zatímco však Morgan svou účast krátce předtím zrušil, a tak přežil, všichni pozvaní finanční magnáti přišli o život.

Zajímavé je, že to byli právě ti nejvlivnější pánové, kteří se postavili proti globálnímu strategickému plánu, který J.P. Morgan sledoval se spolkem jiných předních bankéřů. Tento plán spočíval v privatizaci amerického centrálního bankovního systému. Již rok po atentátu na Titanic byl tento plán realizován.

Od té doby už velmoc USA nedostávala peníze od své státní banky, ale pouze na složený úrok od tohoto sdružení velkých soukromých bankéřů zvaného Federální rezervní systém FED.

VŠECHNY peníze tedy pocházejí od soukromých bankéřů. Dokonce i peníze na splácení úroků a složeného úroku musí být přijaty jako půjčka od tohoto finančního monopolu. Na této „infuzi“ visí USA a s nimi všechny národy dodnes. Ano, celý svět se ocitl v této dluhové pasti. Tímto způsobem si tato finanční mafie zajišťuje kontrolu nad všemi přírodními zdroji, výrobními místy, zbožím, bankami, infrastrukturou, dokonce i nad celými státy a jejich politiky.

Ovšem tak šikovně maskovanou, že ji naprostá většina lidí ani neprohlédne a domnívá se, že příčiny cenových a ekonomických výkyvů, politických otřesů, globálních konfliktů a válek je třeba hledat v úplně jiných příčinách. Na vlas stejně jako atentát na Titanic, skrytý teroristický čin proti předním bankéřům, a tedy nakonec proti celému lidstvu, který měl být podle oficiální mluvy tragickou nehodou. Celé toto lidstvo je nyní bezprostředně ohroženo další zinscenovanou katastrofou. Atentát na Titanic a zavedení privatizovaného systému centrálního bankovnictví k ní tak položily základy.

A to je ten Velký reset. Tento velký reset je globální finanční mafií prostřednictvím jejích přisluhovačů, jako je Klaus Schwab, zakladatel Světového ekonomického fóra WEF, hlasitě prohlašován jako zdánlivě nevyhnutelný. Jejich slogan Velkého resetu zní: „Nebudeš vlastnit nic, ale budeš šťastný.“

Závěr

Kdo chce dobrovolně dát ruku do ohně za naši oficiální verzi dějin, měl by nejprve vzít v úvahu, že v pozadí již mnoho desetiletí a déle hraje svou hanebnou hru podlá finanční mafie. A to ve všech oblastech naší existence.

Nic není takové, jak se zdá

Ale stejně málo nevyhnutelné, jako bylo potopení Titaniku, stejně málo nevyhnutelné byly například války, a to až po ty světové, nebo teroristické útoky, jako byly ty z 11. září 2001. A stejně málo nevyhnutelné je nyní hrozící potopení lidstva prostřednictvím Velkého resetu. Naše společná lidská rodinná loď má ale všechny předpoklady, aby nebyla sražena do propasti. Jako v gigantickém vesmírném jaru se stále více hrdinů osvícení dostává k jádru všech věcí stejně svědomitě a pečlivě jako například Gerhard Wisnewski. Odhalují všechny ty skryté strůjce v pozadí.

Společně také vyvozují důsledky a požadují seriózní vyšetřování kriminálních deliktů až do dna. A to prostřednictvím nově vzniklých, nezávislých soudů! Ano, mezinárodní, neúplatný tribunál lidu, který všechny tyto zlé lidi zatkne a vyřadí z oběhu. Nechte se inspirovat tímto jarem pravdy, lásky a spravedlnosti a šiřte tento program za každou cenu. Společně můžeme zvrátit vývoj a zachránit loď lidstva před touto brutální finanční mafií a blížícím se Velkým resetem.

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Dějiny a současnost. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *