Petr Štěpánek: Koudelka je pro naši zemi bezpečnostní riziko

Kdybychom žili v normální zemi a měli normální vládu, vláda by ředitele Bezpečnostní informační služby (BIS) gen. Michala Koudelku neprodleně odvolala, neboť zneužívá svoji funkci a je pro naši zemi bezpečnostním rizikem.

Milovník špionážních románů Koudelka si pozici šéfa zpravodajské služby plete s rolí politického aktivisty.

  • Namísto, aby se vyskytoval spíše v zákulisí, rád se vyhřívá ve světlech reflektorů před televizními kamerami, což je přesný opak toho, jak by měl skutečný zpravodajský profesionál působit. Ale to je Koudelkův nejmenší problém.
  • Koudelka je osobně odpovědný za fabrikování zpravodajských kompromitačních her, které mají před evropskými volbami diskreditovat a poškodit některé politiky, naše i zahraniční, čehož součástí jsou řízené úniky zpravodajských (dez)informací do vybraných médií.
  • Koudelka je rovněž odpovědný za dodnes nevysvětlené a nedořešené kauzy „ricin“ a „Vrbětice“, které na dlouhá léta dopředu poškodily naše vztahy se světovou velmocí, na které stále jsme ekonomicky a surovinově závislí. V době nemoci prezidenta Miloše Zemana se rovněž spolupodílel na hanebném pokusu o jeho odstranění z funkce.

V čím zájmu tak Koudelka činil, se můžeme pouze dohadovat, ale tak těžké to zase není. Že posléze obdržel vyznamenání od ředitele CIA, je pouze v řádu věcí. Šéf české zpravodajské služby má ale na prvním místě sloužit zájmům své vlastní země, nikoli posluhovat cizí velmoci.

Jenže my nemáme normální vládu. Tahle vládní garnitura v tom naopak jede spolu s Koudelkou. Michal Koudelka i politici vládní koalice by ale neměli zapomínat, že nic netrvá věčně a že dříve či později přijde čas, kdy se za své pokleslé skutky budou zodpovídat.
 
A pár komentářů z řad čtenářů:

  • Naprosto s Vámi souhlasím. Koudelka je pravděpodobně agent CIA. Jeho slíbené neprůstřelné důkazy o Vrběticích jsme se nikdy nedozvěděli. S největší pravděpodobností bylo celé svalení výbuchu na ruské agenty pod taktovkou CIA vymyšlenou lží, kterou Koudelka šířil, podobně jako to bylo v Iráku se zbraněmi hromadného ničení. Zadaný cíl – poštvat Čechy proti Rusku před připravovanou vyprovokovanou válkou na Ukrajině.
  • BIS je šestá do Fialkoalice, sedmý je ÚS. Jak si oddychneme, až konečně půjdou všichni tihle škůdci do pekel!
  • Mne fascinuje, jak si s tou sebrankou nemůžeme poradit?! Banda zkorumpovaných bezskrupulóznich sviní. Na jednoho hajzla je nás tak tisíc, proč je nevezmeme pod krkem a nezatřeseme jim s těmi poplantanými palicemi?! Jako swf bych takové zaměstnance hnala holí!!!
  • Mně se chce… jen když tu jeho mastnou vlezlou hubu vidím.
  • Vlastizrádci, to není česká vláda, to je vláda CIA.
  • Koudelka je pouhým vykonavatelem, pokyny a přesný ferman dostává zpoza Atlantiku od CIA.
  • Když čtu o tom, kolik miliónů tajných ruských agentů se pohybuje po EU, tak se divím, že Petr Fiala a admirál Koudelka ještě nevypadli z okna.
  • Doufám, že je před pozemskou spravedlností nesebere čert.
Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *