Exministr obrany SR Jaroslav Naď v přítomnosti ministryně obrany ČR Jany Černochové: Slovákům a dezolé vstup zakázán

Podle české ministryně obrany Jany Černochové a jejího poradce Jaroslava Nadě jsou Slováci rovni dezolátům, a proto odmítají být v jejich přítomnosti.

Už několik dní na internetu koluje fotka bývalého ministra obrany SR a současného předsedy ministrany s velkými dluhy „Demokraté“, Jaroslava Nadě a české ministryně obrany Jany Černochové (ODS). Té Naď dělá poradce. Na fotografii jsou zachyceni s cedulkou, na které stojí: „Slovákům a dezolátům vstup zakázán“. Tato cedulka byla na každém stole v restauraci, kterou ministryně Černochová s exministrem Naděm navštívila. Pravost této fotografie donedávna nebylo možné ověřit. Že jde o autentický záběr, se potvrdilo až po vystoupení poslankyně české sněmovny za stranu ANO Bereniky Peštové, která na ni upozornila a vyzvala ministryni k reakci:

98. schůze Poslanecké sněmovny:
Vybraná část záznamu z 9. dubna 2024 (ZDROJ)

Pravost potvrzena v české sněmovně

Že jsou Naď a Černochová přesvědčení rusofóbi, jsme věděli. Věděli jsme i to, že pro Nadě jsou zájmy Západu daleko přednější než zájmy České republiky. Ale že oba budou dávat všechny Slováky na úroveň dezolátů a odmítat být v jejich přítomnosti, tak to je tedy novinka.

Ing. Berenika Peštová, Ph.D.: v letech 2014-2021 náměstkyně ministra životního prostředí ČR, od října 2021 poslankyně PČR.

Jak bylo zmíněno, pravost fotografie se potvrdila až po vystoupení poslankyně Peštové, která chtěla od ministryně Černochové a dalších členů ODS vysvětlení výroků a postojů ke Slovákům. Označila to za podněcování národnostní nesnášenlivosti.

RNDr. Ján Baránek:
Česko-slovenské kreatury

„Co za nacistickou kreaturu to máte ve vládě?“, ptá se Dr. Baránek (vlevo) občanů České republiky. Ficovu vládu a ministra zahraničí Blanára vyzval, aby si za tento mezinárodní skandál okamžitě předvolali na koberec českého velvyslance v Bratislavě.

Šéf strany Zdravý rozum, majitel průzkumné agentury Polis, publicista a politický analytik RNDr. Ján Baránek na toto šokující chování obou politiků reagoval ve svém videoblogu:

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jeden komentář: Exministr obrany SR Jaroslav Naď v přítomnosti ministryně obrany ČR Jany Černochové: Slovákům a dezolé vstup zakázán

  1. Ivanka Olga napsal:

    Citát: „Ve světě zbaveném idejí vládnou příšery!!!“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *