Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 27.11.2023

V úvodu se Valerij Pjakin věnoval vícečetným dotazům posluchačů k předchozímu pořadu v souvislosti se summitem APEC v americkém San Francisku. Posluchačům nebylo jasné, co vlastně prezidenti Číny a USA domluvili.

Pjakin zmínil v návaznosti na tyto dotazy první zásadní věc. Rusko s Čínou předem nic nedomlouvalo, Čína vystupuje na mezinárodní úrovni zásadně samostatně. USA a V. Británie své glob. řízení přenášejí v poslední době právě do ČLR. A v návaznosti na to zdaleka ne vše, co se domlouvá na mezistátní úrovni, se předává sdělovadlům. Pjakin zmínil, že válka na Ukrajině se mezi prezidenty USA a ČLR neprojednávala.

Pjakin dále zmínil více než podivnou věc. Ukraj. armáda dostává z Ruska bezplatně maziva a palivo. Pro boj proti Rusku. Nevídané. Mohou všeho brát a spotřebovat, co hrdlo ráčí, nikdo ukraj. vojsko v tomto neomezuje. Nikdo s Ukrajinou přitom nejedná, protože nedodržuje žádné dohody.

Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Rozhovory, Z Ruska se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *