Kdo je Klaus Schwab? WEF, Velký reset a jejich strůjci (video)

Kdo jsou síly, které podporují Klause Schwaba v pozadí? Následující dokumentární film odhaluje strůjce WEF a jejich plány na světovou diktaturu. 54. výroční zasedání Světového ekonomického fóra – zkráceně WEF – se koná ve švýcarském Davosu-Klostersu od 15. do 19. ledna 2024.

Účastní se ho více než 100 vlád, všechny významné mezinárodní organizace, 1 000 největších světových společností, významné akademické a jiné instituce a světová média. O tom, že WEF a jeho iniciativy lze považovat za hnací sílu globalizace, pochybuje jen málokdo. Globalizace se stala společenskou skutečností. Globalizace pochází ze slova „globální“ – „týkající se celého světa“ – a doslova znamená „stát se celosvětovým“.

Kde však leží hranice mezi globalizací, globálním řízením a centrální světovou vládou? Existují vůbec nějaké hranice, nebo neslouží postupující globalizace jen jako živná půda pro centrální světovou vládu? Tento pořad osvětluje tyto otázky a snaží se nahlédnout do zákulisí WEF a Velkého resetu: Kdo jsou jeho strůjci a jde nakonec o světové spiknutí?

Klaus Schwab je členem globálně orientované a vlivné skupiny Bilderberg. Zúčastnil se mnoha setkání Bilderbergu a byl dokonce členem řídícího výboru Bilderbergu. Světové ekonomické fórum nebylo jen evropským výtvorem Klause Schwaba. Spíše se zrodil z harvardského programu financovaného CIA, který vedl Henry Kissinger – a John Kenneth Galbraith a Herman Kahn. Schwab měl k dispozici elitní americký politický tým, který pracoval v pozadí a podporoval ho ve vytvoření evropské globalistické organizacé, z níž se později stalo WEF.

Poprvé si elita začala sama vybírat mladé talenty, systematicky je trénovat, připravovat na plnění úkolů a propojovat je mezi sebou. O tom, jak senzačně úspěšný projekt byl, svědčí několik jmen z prvního ročníku, která připomínají, kdo je kdo z politické a firemní elity pozdějších let. Patří mezi ně Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, Tony Blair, Gordon Brown, José Manuel Barroso a Bill Gates.

Dokonce ruského prezidenta Vladimira Putina
Klaus Schwab jako mladého globálního lídra zmínil:

Kdo je Klaus Schwab? WEF, Velký reset a jejich strůjci:

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Analytika, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *