Yveta Rychtaříková: Ohlédnutí za 20. Světovým festivalem mládeže v Soči poč. března 2024 (video)

Světový festival mládeže v Soči 2024: Tvoříme budoucnost společně. Přinášíme vám první ohlédnutí za 20. Světovým festivalem mládeže, který se konal začátkem března pod Kavkazem na břehu Černého moře v ruském Soči – s účastí 20 tisíc mladých lidí z celého světa.

Naše reportáž vám, jak doufáme, zprostředkuje neopakovatelnou atmosféru festivalu, který se nesl v duchu tradičních hodnot jako jsou láska, přátelství, rodina, mír a tvořivá spolupráce mezi národy. Mladí lidé se s nadšením zapojovali do diskusí o naší společné budoucnosti a bez nadsázky lze říci, že ji hned na místě začali aktivně vytvářet.

Vzájemně se seznamovali s kulturními zvyky rozličných národů, společně se účastnili vzdělávacích akcí, vyměňovali si kontakty i zkušenosti. A jak by podle mládeže z prakticky celé planety měl náš budoucí svět vypadat? To uvidíte a uslyšíte v následujících minutách přímo z úst účastníků festivalu z různých zemí, s nimiž jsme natočili rozhovory. Přejeme vám příjemný poslech a náramnou podívanou. Za Květy přátelství, z.s., a Proud národní hrdosti Yveta, Milan a Mirek.

Světový festival mládeže v Soči 2024
s účastí 20 tisíc mladých lidí z celého světa:

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Aktuality, Balzám na duši, Z Ruska. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *