Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 8.4.2024

V úvodu se Pjakin věnoval naléhavému telef. rozhovoru ministrů obrany Francie a Ruska dne 3. dubna t.r. Rozhovor vzešel ze strany Francie, neboť Francie má v úmyslu vyslat vojska na Ukrajinu.

Telefonát měl jediný cíl, aby se Francouzům na Ukrajině ze strany Ruska nic nestalo. Navíc, Francie dala Rusku najevo, že jaderné zbraně poskytují Francii možnost provádět nezávislou politiku jak na USA, tak i na NATO. Takto se Francouzi představili jako supervelmoc. Franc. gen. Vincent Desportes dokonce prohlásil, že jediný stát, kterého se Rusko bojí, je Francie. Generál Desportes prohlásil, že Francie je schopna zničit všechna velká evr. ruská města do 10 minut. A proto Rusko musí tohle vzít v potaz. Vše je navíc spojeno s následnými olymp. hrami právě ve Francii. Ovšemže, s tím je spojena i účast ruských sportovců na franc. olympiádě. Nebo-li Francie bude chtít ruským sportovcům znemožnit účast.

Dále se Pjakin věnoval skutečnosti, že NATO bojuje proti Rusku rukama Ukrajiny. A že Rusko má prozápadní elitu, která sotvakdy bude bojovat proti Západu. I proto Francie nepokrytě vyhrožuje Rusku jadeným úderem, protože ví, že Rusko se současným vedením se bránit nebude.

Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kauza Ukrajina, Rozhovory, Z Ruska se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *