Mike Adams: V rámci plánu na vyhladenie ľudstva sa globalisti presúvajú do fázy zabíjania

MIKE ADAMS (zakladatel serveru Natural News): Globalisti sa momentálne presúvajú do „zabijacej fázy“ dlhodobého plánu vyhladzovania ľudí, pričom opúšťajú všetky svoje predchádzajúce stratégie snažiace sa skryť svoje skutočné zámery.

Dnes už otvorene hovoria o odrezaní ľudstva od energií (plyn, ropa, elektrina), vyhladovaní ľudí na smrť prerušením dodávok potravín, resetovaní globálnych mien s cieľom uvrhnúť ľudstvo do chudoby a dosiahnutí vyľudnenia pomocou vakcín a smrtiacich liekov.

Vyhladzovacie vektory

Existuje deväť útočných vektorov, ktoré sa v súčasnosti používajú proti ľudskej rase na planéte Zem:

  1. Vykonštruovaný hladomor a masové hladovanie
  2. Zámerná demontáž energetickej infraštruktúry, ktorá poskytuje elektrinu, kúrenie a palivo
  3. Viacnásobné vlny biologických zbraní určených na zabíjanie
  4. Globálne povinné očkovanie, ktoré má donútiť poslušné masy nechať si pichnúť pomaly pôsobiace eutanázické vakcíny
  5. Geoinžinierstvo a kontrola počasia v planetárnom meradle s cieľom kolapsu biosféry a vyvolania globálnej neúrody
  6. Zámerný kolaps svetových nekrytých mien založených na dlhu, aby sa spôsobila globálna chudoba
  7. Eskalácia globálnych konfliktov do svetovej vojny zahŕňajúcej Rusko aj Čínu
  8. Riadená demolácia globálnych dodávateľských reťazcov vedúca k ekonomickému kolapsu
  9. Zničenie plodnosti prostredníctvom chemikálií v plastoch, pesticídov, hormonálnych disruptorov, LGBT agendy a transgenderizmu

Každý z týchto deviatich vektorov sa v rokoch 2022 až 2025 agresívne zrýchli.

Globalisti aktivovali fázu zabíjania

Fáza zabíjania bola aktivovaná (reálne to začalo s pandémiou Covid-19 pred dvoma rokmi).

Každé rozhodnutie národných lídrov – najmä tých, ktorí sú zaviazaní Svetovému ekonomickému fóru (WEF), ako sú Trudeau, Biden či európski lídri – je navrhnuté tak, aby vygenerovalo maximálny počet ľudských obetí odteraz do konca roku 2025.

Globalisti sú už na dobrej ceste, aby len vďaka vakcínam proti covidu dosiahli pred rokom 2030 zhruba 1 až 2 miliardy mŕtvych ľudí. Pridajte k tomu hladomor, ekonomický kolaps, občianske vojny, biologický terorizmus, jadrové útoky a výpadky energetických sietí a sme na približne 2 až 4 miliardách mŕtvych!

Vyzerá to tak, že osud 25 % až 50 % súčasnej ľudskej populácie, ktorá bude v nadchádzajúcich rokoch vyhubená, je už „spečatený“ a nedá sa zvrátiť.

Napríklad, smrtiace covidové vakcíny už boli aplikované viac ako piatim miliardám ľudí.

Vykonštruované hladovanie a nedostatok potravín už v podstate boli dosiahnuté prostredníctvom nedostatku hnojív, neúrody, potravinového protekcionizmu/nacionalizmu a protiruských sankcií).

India je na pokraji zákazu vývozu ryže – čo je politika, ktorá by spôsobila katastrofickú celosvetovú núdzovú situáciu v súvislosti s nedostatkom potravín a hladomorom. (Zdroj: Bloomberg.com)

Implózia dlhu v nekrytých menách je tiež nevyhnutnou realitou. S neustálym, takmer nepochopiteľným tlačením peňazí, ku ktorému dochádza v západných krajinách za posledné tri roky, sme ďaleko za bodom, z ktorého niet návratu, pokiaľ ide o finančnú solventnosť týchto krajín.

Meny USA, EÚ a Japonska sa v blízkej budúcnosti zosypú a zanechajú tieto národy a celé regióny v ekonomickom chaose.

Záver

Ide o to, že ak by mali národní lídri skutočnú túžbu zachovať ekonomickú udržateľnosť a zdravý rozum, najhorším možným výsledkom by sa dalo predísť alebo aspoň ich obmedziť. Ale oni sa nechcú vyhnúť katastrofe… chcú ju dokonca úmyselne zhoršiť!

Lídri USA, Kanady, Veľkej Británie, Nemecka, Francúzska, Talianska, Japonska, Austrálie, Nového Zélandu a ďalších národov (vrátane nás) sú globalistické bábky prijímajúce rozkazy od protiľudských, anticivilizačných globalistov, ktorí sa zaviazali k úplnému zničeniu ľudskej civilizácie na planéte Zem.

Viac podrobností si môžete vypočuť v podcaste stránky Natural News na platforme Brighteon.com.

ZDROJ (překlad Badatel.net)

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kauza C-19 se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *