Mike Adams: Kolaps sa zhoršuje, Európa pácha samovraždu. Koľkí budú hladovať a mrznúť túto zimu?

Západná Európa pácha samovraždu, pretože glabalistom zapredané národné vlády búrajú svoju infraštruktúru fosílnych palív (a jadrové elektrárne), aby sa zalíškali „zeleným“ progresívnym eko-teroristom.

Krajiny ako Nemecko, Francúzsko a Spojené kráľovstvo teraz čelia energetickej katastrofe, keďže Rusko neustále znižuje dodávky zemného plynu v plynovodoch ako je Nord Stream 1, ktorý má byť o pár dní úplne odstavený z dôvodu „bežnej údržby“.

Mnoho európskych krajín sa obáva, že Nord Stream 1 nebude znovu zapnutý, pretože veria, že Rusko nájde výhovorku na to, aby ho udržalo mimo prevádzky na dlhší čas. To by však bolo priam katastrofálne pre krajiny ako Nemecko, ktoré je silne závislé od ruského plynu pri výrobe elektriny a napájaní domáceho priemyslu.

„Niektorí sa obávajú, že Kremeľ by mohol použiť plánované údržbárske práce na definitívne zatvorenie kohútikov“, uvádza CNBC. „Ak sa plynovod po údržbe nevráti do prevádzky, pretože prezident Putin bude hrať svoje hry alebo bude chcieť zasiahnuť Európu, aby ju to poriadne zabolelo, potom plány naplniť zásobníky plynu do konca leta pravdepodobne zlyhajú“, povedal Henning Gloystein z Eurasia Group.

Eurasia Group uviedla, že ak by Putin zariadil úplné prerušenie dodávok plynu nad rámec plánovaného konca údržbárskych prác na plynovode Nord Stream 1 – v scenári, ktorý Gloystein opísal ako scenár „maximálnej hospodárskej vojny“, Nemecko by pravdepodobne bolo nútené prejsť na tretiu úroveň svojho trojstupňového núdzového plánu pre plyn.

A prečo vlastne by Rusko nemalo prerušiť dodávky energie do Európy, keď Európa posiela na Ukrajinu zbrane, aby zabíjali ruských vojakov? Prečo si európski lídri myslia, že môžu viesť hospodársku a kinetickú vojnu proti Rusku, ale požadujú, aby sa Rusko vyhýbalo vedeniu hospodárskej vojny proti Európe?

Zdá sa, že Európa hovorí: „Zabijeme ťa, Rusko! Ale predávaj nám svoj plyn, zatiaľ čo my ťa budeme naďalej zabíjať.“ Hlúposť európskej politiky je mimo chápania.

Hladomor v celej Európe: Žiadne hnojivo, palivo ani jedlo

Koncom júna Putin oznámil úplný zákaz ruského exportu do „nepriateľských krajín“. Ako píše TheConsul.com.pk:

Tento krok je pre Európsku úniu úplnou katastrofou. V podstate podpisuje rozsudok smrti pre všetky európske ekonomiky. Existuje obava, že európske ekonomiky by túto drakonickú akciu nemuseli prežiť.

O rok bude životná úroveň všetkých Európanov podstatne nižšia, ako je dnes. Teraz je ten správny čas, aby všetci Európania zvážili, čo príde a ako tento vývoj ovplyvní ich životy.

Táto kríza je, samozrejme, výlučne spôsobená človekom. Vytvorili ju finančne negramotní liberáli a progresívci, ktorí riadia Nemecko, Francúzsko, Taliansko, Spojené kráľovstvo a ďalšie západoeurópske národy. Vo svojej arogancii sa pokúsili zničiť ruskú ekonomiku, ale nakoniec Rusko zbohatlo a zároveň zničili svoje vlastné ekonomiky a dodávateľské reťazce:

Ekonómovia sa domnievajú, že zavedením sankcií proti Rusku spáchali Európania finančnú samovraždu. Presadili sankcie a uvalili na Rusko totálnu ekonomickú vojnu, pretože si mysleli, že ruská ekonomika sa zrúti kvôli ich sankciám…

Európania budú túto zimu pravdepodobne hladní a uzimení a bude nedostatok alebo úplný výpadok mnohých európskych výrobkov a služieb.

Toto sa stane, keď sa pokúsite vypnúť krajinu, ktorá vám dodáva väčšinu energií a hnojív, ktoré udržujú váš vlastný národ nad vodou. Teraz, keď Rusko preruší energetické toky, čelia západoeurópske národy vo svojej arogancii a bojovnosti totálnemu ekonomickému a sociálnemu kolapsu počas nadchádzajúcej zimy.

Falošné tvrdenia „zeleného“ hnutia dali Putinovi moc zničiť západné národy bez jediného výstrelu

V skutočnosti zelené hnutie, ktorému bezmyšlienkovito podliehajú vodcovia západnej Európy, vytvorilo takú pozoruhodnú domácu zraniteľnosť, že Putin má teraz moc zničiť západnú Európu jednoduchým zatvorením všetkého exportu z Ruska.

Západoeurópske štáty už roky zaostávajú v opätovnom spustení prevádzky uhlia, čo znamená, že v nasledujúcich rokoch budú zažívať katastrofálne utrpenie, aj keď sa práve teraz pokúsia prejsť späť na uhlie.

Napriek tomu bezduchí a nepochopiteľne krátkozrakí lídri Európy stále presadzujú svoju „zelenú agendu“ a požadujú, aby sa náš svet nejako zázračne pretransformoval na veternú a solárnu energiu, aj keď neexistujú vlaky poháňané vetrom alebo solárne traktory.

Svet, ktorý sa spoľahne výlučne na „zelenú“ energiu, je svetom, ktorý zažije smrť miliárd ľudských bytostí, po ktorej nasleduje úplný ekonomický a sociálny kolaps. Ukázalo sa, že to je svet, o ktorý prosí západná Európa, a preto sa západná Európa správa ako samovražedný kult smrti.

Euro sa zrúti pravdepodobne v priebehu nasledujúcich 18 mesiacov. Nemecká ekonomika sa tiež zrúti. To isté postihne ďalšie európske ekonomiky naviazané na Nemecko. Masový hlad sa rozšíri po celom kontinente a veľká časť západnej Európy bude v roku 2023 vyzerať ako Srí Lanka dnes.

Keď krajina už nedokáže svojim obyvateľom poskytovať potraviny, palivo, dopravu alebo základnú bezpečnosť, masové povstanie sa stáva nevyhnutným. Hladujúci, mrznúci, zúfalí ľudia robia zúfalé veci.

Záver

Sme svedkami samovraždy západnej civilizácie, podnietenej idiotizmom liberalizmu a zeleného hnutia, ktorého myšlienky sú zakorenené v klame a signalizácii falošných cností.

Túto zimu možno spália svoje zlé nápady v kachliach na drevo, aby sa udržali v teple. Teda, keby boli kachle na drevo stále dostupné kdekoľvek v Európe (čo nie sú, lebo sú už zväčša vypredané).

Milióny Európanov túto zimu zmrznú a budú hladovať, zatiaľ čo ich politickí lídri obviňujú Putina namiesto seba.

A prečo vlastne? Pretože libtardi (progresívni liberáli) nie sú schopní poučiť sa z vlastných zlých rozhodnutí. Vedia len zdvojnásobovať svoju hlúposť a následne obviňovať niekoho iného. Viac podrobností o tom všetkom a ešte oveľa viac nájdete v aktuálnom podcaste stránky Natural News s názvom Situation Update na stránke Brighteon.com.

ZDROJ (Spracoval: Badatel.net)


Z DISKUSE NA WEBU BADATEL.NET (7.7.2022)

Tady se musí člověk stále opakovat. Tento svět řídí absolutní psychopaté. Myslím si, že tento scénář byl napsán již před 40 roky. V roce 1988 a 1989 probíhala v západní Evropě nebývalá krize. To byl samozřejmě ten hlavní důvod převratu v socialistických zemích. A zase se na tom podíleli zrádcové z vlastních řad. Když k tomu dodáme znalost toho, kolik nacistů v Německu nebylo po válce odsouzeno, 74000 bylo souzeno, 6719 odsouzeno, tak se není co divit, odkud se ti psychopaté vzali. Je jasné, že vychovávají další generace stejně smýšlejících.

U nás v ČR se včera připomínalo upálení Mistra Jana Husa v Kostnici. Náleží k tomu dodat, že kněz Prokop Holý, který vedl husitská vojska při nešťastné bitvě u Lipan, si vzpomněl na slova Mistra Jana. Co všechno může způsobit ztráta světského bohatství, které není ničím jiným než lejnem. Čechové se paktují se svými úhlavními nepřáteli a za toto lejno zaprodávají svoji čest a zem.

A toto se událo začátkem 15. století a dnes se to stejné děje začátkem 21. století. Takže, vše stále probíhá po spirále a jestli je pro lidstvo nějaká naděje, pak jedině v tom, co pronesl José Martí – Být vzdělaný je jediný možný způsob, jak být volný. Není to ale určitě myšleno, že jedinec musí být nadupaný tituly, to určitě ne.

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *