Bývalý malajzijský premiér o NWO: Bude treba pozabíjať miliárdy ľudí

► Blíže ve videu ZDE

Elity chcú pozabíjať miliárdy ľudí, alebo ich vyhladovať na smrť, alebo zabrániť ich narodeniu, aby sa znížila ľudnatosť tohoto sveta.

Na medzinárodnej konferencii s názvom: „Nový svetový poriadok, recept na vojnu, alebo mier, organizovanej Globálnou nadáciou Perdana v roku 2015 prehovoril bývalý premiér Malajzie Dr. Mahatir Mohamed.

Okrem iného povedal, že Trans Pacifické partnerstvo, alebo TPPA, je stratégia Nového svetového poriadku, mocného paktu ľudí vedená USA, aby ovládali svetovú ekonomiku.

Globalizácia a bezhraničný obchod sú používané na nastolenie jednej svetovej vlády. V podstate ide o svetovú vládu. Mali by sme zrušiť všetky štáty, všetky národy, všetky hranice ale namiesto toho by sme mali mať jednu svetovú vládu. 
A tá svetová vláda budú určití ľudia, elity, ľudia ktorí sú veľmi bohatí, veľmi inteligentní, majú veľkú moc v mnohých ohľadoch. To sú tí, ktorí budú vládnuť svetu.

Nerozprávalo sa veľa o demokracii, alebo výbere lídrov, namiesto toho tu má byť táto vlády týchto elít, ktorý budú diktovať ich pravidlá. Všetkým na tomto svete. A pre tých, ktorí sa im odmietnu podvoliť, budú tresty. A mier, ktorý od nich dostaneme je mierom cintorína! Pretože je tu tiež zámer znížiť počet ľudí na tomto svete.

V čase, keď bol Nový svetový poriadok sformulovaný, populácia tohoto sveta bola len 3 miliardy. Zámer ju bolo znížiť len na jednu miliardu. Teraz je populácia sveta 7 miliárd. Bude potreba pozabíjať miliárdy ľudí, alebo ich vyhladovať na smrť, alebo zabrániť ich narodeniu, aby sa znížila ľudnatosť tohoto sveta.

Příspěvek byl publikován v rubrice Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *