PhDr. Ľuboš Blaha: STOJÍME PRI TEBE, ROBERT!

Povedal pravdu o Matovičových zločinoch, a tak sa mu Matovič a jeho mafia mstí. Chcú strčiť lídra opozície do väzby, aby mu zapchali ústa.

  1. Heger s Matovičom dúfajú, že im to prinesie percentá, ale nedorátali to. Ani ich voliči nie sú meňavky.
  2. V obvinení nie je ani slovo o korupcii, zato je tam desiatky strán o Matovičových a Kiskových daňových podvodoch.
  3. Roberta Fica chcú zlikvidovať za jeho politickú prácu a to je sakramentský rozdiel ako korupcia. To pochopí aj jednobunkovec.
  4. Vytešuje sa aj Čaputová. Zbaví sa svojho hlavného kritika. Madam dúfa, že ak by vo väzbe lídra opozície držali dostatočne dlho, tak jej to uľahčí cestu k znovuzvoleniu.
  5. O nič iné jej nejde. Každý mesiac cinkne takmer pätnástka a nič netreba robiť – chodiť na výletíky, váľať sa po podlahe, slúžiť vieme-komu a zarezávať referendá.
  6. A tie garderóby, och. Žiaden Fico nesmie stať v ceste, Smer treba zničiť! Všetko, čo ju politicky ohrozuje, treba zavrieť, zakázať, zlikvidovať!
  7. Šampanské otvárajú aj na americkej ambasáde – zbavia sa trojnásobného premiéra, ktorý dnes ako jediný dokáže mobilizovať Slovensko proti americkým základniam.
  8. Ako jediný odmieta verklíkovať protiruskú propagandu. Ako jediný sa nebojí pripomínať Američanom, koľko ľudí pozabíjali v tých ich imperiálnych vojnách v Iraku či Juhoslávii.
  9. Za toto Robert Fico musel byť potrestaný – a tak sa vymyslela prvá hlúposť, čo napadla nejakému Lipšicovmu čur… Čurillovi.
  10. Že organizovaná zločinecká skupina. Vláda. Jasné, zavrime všetky vlády sveta – I wanna beee Anarchyyy! To nevymyslíš, to je Slovensko.
  11. Matovič, Čaputová, Amerika. Záujmy sa stretli. A tak je odrazu úplne v pohode likvidovať opozíciu. Odrazu to nie je v rozpore s demokraciou.
  12. Keď Mečiar nedal opozícii parlamentné fleky, robili z nás v Amerike čiernu dieru, ale keď Matovič zatvára opozičného lídra za robenie politiky, tak sa Amerika tíško raduje. Aká náhoda.
  13. Celé je to zinscenované. Roberta Fica by aj upálili na námestí, ako kedysi čarodejnice – len keby mohli. Kacír – neverí v Ameriku!
  14. Dnes to musia robiť sofistikovanejšie. Tak ako v prípade Milana Lučanského. Výsledok je ten istý – zlikvidovať oponentov. Zničiť demokraciu. Zastrašiť ľudí. Zotročiť Slovensko.
  15. Stojím pri Robertovi Ficovi. Je to ľavicová osobnosť, aká sa narodí raz za generáciu. Trojnásobný premiér, najúspešnejší politik v dejinách moderného Slovenska. A je to dobrý človek a priateľ.

Milí priatelia,

ako písal Hemingway, môžu nás zničiť, ale nemôžu nás poraziť. Slovensko si nedáme! Srdečne vás pozdravujeme zo Súmračnej a ďakujeme za vašu podporu. Toto nás ešte viac naštartovalo. Sme pripravení ďalej bojovať – za Slovensko, za demokraciu, za pracujúcich ľudí!

Nás nezlomia. My neuhneme ani o milimeter. My nie.

HASTA SIEMPRE!

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *