MUDr. Soňa Peková, PhD.: Modlete se za Putina, zamezil šíření virů z Ukrajiny

Policisté se zajímají o rozhovor s molekulární genetičkou Soňou Pekovou, který poskytla Svobodnému rádiu. Dr. Peková zde například hovořila o biologických laboratořích na Ukrajině.

„Já to chci říct, možná půjdu k výslechu, ale všichni vědí, že na Ukrajině byly biologické laboratoře. To je informace, kterou já mám léta, to není novinka. Nemluvilo se o tom, prostě to tak je. Sleduji tento obor a prostě to vím“, řekla Dr. Peková. Že se na Ukrajině pracovalo s nebezpečnými patogeny, Dr. Peková zopakovala několikrát. „Tam, kde se na začátku bombardovalo, to koreluje s tím, kde byly ty laboratoře“, má jasno molekulární genetička. Poté vyzvala k modlitbě za ruského prezidenta Vladimíra Putina.

► Audio ZDE

„Modlitbu dejte potichu, aby vás neslyšel nějaký kamarád a vy jste nemuseli k výslechu. Jako třeba já.“, dodala Peková s tím, že Spojené státy laboratoře na Ukrajinu umístily proto, že je nemohou mít legálně na svém území.

Na základě informací z médií byla tato věc předána Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování Policejního prezidia. Pokud bude vyhodnoceno, že jednání naplňuje skutkovou podstatu nějakého z trestných činů, tak bezpochyby dojde k zahájení úkonů trestního řízení.

P.S. – doufám, že za pravdu nedostane doživotní trest.

Zdroj

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Kauza Ukrajina se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *