Kterak polská babička kožich mladé Ukrajince vyprášila, když ta polskou banku s nožem přepadla (video)

V polském Przemyszle se mladá ukrajinská běženkyně vrhla s nožem na zaměstnankyni pobočky banky PKO Bank Polski. Video z incidentu se objevilo včera (viz níže).

Ukrajinská občanka vtrhla do banky s požadavkem, aby jí dala peníze. Jak uvádí web Kresy.pl, na záběrech zveřejněných včera je vidět, že žena, která drží mladou zaměstnankyni banky za vlasy, mává nožem, ale jak je vidět na záběrech videa nahodilého svědka, její plán selhal díky statečné důchodkyni, která začala zezadu mlátit mladou Ukrajinku berlí po zádech. Teprve posléze byla Ukrajinka zajištěna ochrankou, tedy, až polská babička odvedla svou práci. Na celém případu je zajímavé to, že mládež, včetně zaměstnanců a ochranky, se starala o své mobily, ostatní je nezajímalo. Ještěže po světě chodí nebojácné babičky s berlemi, ty zdarma zvládnou to, na co nestačí štědře placení bankovní úředníci, včetně bankovní ochranky. Jak uvádí portál Nowiny24.pl, 26-letá Ukrajinka měla s sebou léky, které naznačovaly, že již dříve podstoupila psychiatrickou léčbu.

24. listopadu t.r. portál Junge Welt informoval o obdobném útoku pěti ukrajinských uprchlíků na rusky mluvící pár v Berlíně, kde se Ukrajinci vrhli na své rusky hovořící oběti. Je známo, že dívka a muž z Ruska vyšli z restaurace a čekali na taxi, když se s nimi setkal hlouček Ukrajinců s vlajkami. Po vyslechnutí hovoru Rusů Ukrajinci obvinili Rusy z podpory Ruska, protože mezi sebou se domlouvali rusky. Dříve ukrajinští uprchlíci uspořádali hlasitý protest poté, co obdrželi oznámení o vystěhování z hotelu v Poznani.

ZDROJ

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Kauza Ukrajina. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *