Volby prezidentů ve třech zemích EU skončily podezřele: STEJNĚ. Navíc, gen. Pavel znal výsledek voleb dopředu

Jak si totiž záhy po volbách všimlo mnoho lidí, výsledný poměr mezi Petrem Pavlem a Andrejem Babišem skončil poměrem 58 % pro vítěze a 42 % pro poraženého, drobné desetiny zde pro tento vztah zanedbáváme, protože nehrají roli. Ve videu (na konci článku) zazněla slova gen. Pavla o tom, že on sám znal výsledek voleb dopředu.

Jenže, úplně stejným poměrem jako v ČR, skončily prezidentské volby i ve Francii v roce 2022 mezi vítězným Emmanuelem Macronem a poraženou Marine Le Pen. A úplně stejným poměrem skončily prezidentské volby v roce 2019 i na Slovensku, kde stejným poměrem zvítězila Zuzana Čaputová nad Marošem Šefčovičem.

Ve všech třech případech získali vítězové shodně prakticky stejná procenta voličů, tedy vítěz okolo 58 % a poražený okolo 42 % hlasů voličů. Kdyby taková shoda proběhla ve dvou zemích, mohli bychom mluvit o náhodě, ale takováto shoda ve třech zemích ukazuje na záměr a nikoliv náhodu.

Generál Petr Pavel coby prezident ČR bezprostředně
po volbách na pamětní medaili zušlechtěné ryzím stříbrem ZDE
RESUMÉ: medaile musely být vyraženy již před volbami.

Generál Petr Pavel nezapřel svůj zpravodajský původ,
když přiznal, že výsledek 2. kola prezid. voleb znal předem:

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *