Horšia než jadrová: Vojna proti pravde

Globalistická elita vynakladá obrovské úsilie na neutralizáciu informácií o svojich zločineckých plánoch na nastolenie moci a úplnú kontrolu nad ľudstvom. Zapojené sú OSN a ďalšie medzinárodné organizácie, tiež „seriózne“ analytické centrá.

Výroba informačných falzifikátov beží na plné obrátky. Cieľom je diskreditácia tých, ktorí sa snažia ľuďom sprostredkovať pravdu.

Strach z prezradenia

Klamať možno dočasu, pravda vždy vyjde najavo. Plány ovládnuť svet a nastoliť úplnú kontrolu nad ľudstvom už nie sú tajomstvom. Kto sám seba pasoval za elitu? Vlastníci najväčších amerických bánk, vojensko-priemyselný komplex a aristokracia Veľkej Británie. Ďalej vodcovia západných krajín podriadení „pánom peňazí“. Či najvyššia byrokracia najväčších medzinárodných štruktúr ako OSN, NATO, EÚ, Medzinárodný menový fond a Medzinárodná banka pre obnovu a rozvoj.

Ľudia na celom svete používajú moderné informačné technológie, najmä sociálne siete, aby odhalili kriminálne plány globalistov. Tí naopak robia všetko, aby pravdu umlčali.

Informačná vojna

Na jednej strane stoja nesystémové médiá a bežní ľudia, ktorí zo sociálnych sietí urobili kanál na šírenie pravdy. Na druhej strane globalistická elita, ktorá využíva médiá hlavného prúdu a „administratívny aparát“ kolektívneho Západu vo forme OSN a jej podriadených organizácií. Všetko pod taktovkou Svetového ekonomického fóra v Davose.

Informačná armáda kolektívneho Západu označí za konšpiračnú teóriu všetko pravdivé. Šíriteľov za bláznov.

Digitálna pohotovostná služba

K vyhroteniu informačnej konfrontácie došlo na vrchole „covid pandémie“. Vyhlásila ju Svetová zdravotnícka organizácia. Nielen ruskí ale aj západní odborníci už dokázali, že išlo o doposiaľ nevídaný podvod organizovaný USA.

Existujú dôkazy, že za „vakcínami“ proti COVID-19 stálo Ministerstvo obrany USA. Popredné západné farmaceutické spoločnosti hrali úlohu figúrok. Mali na starosti celosvetovú kampaň na podporu „očkovania“. Teda „biologickej vojny“.

Kritika „pandémie a očkovania“ dostala nálepku „sprisahanie“. Prirodzene, do čela boja proti „infodémii“ sa postavilo Davoské fórum globalistov.

Už nešlo len o „pandémiu a vakcíny“. Podľa Davoských globalistov je dezinformáciou všetko, s čím oni nesúhlasia. Ešte v roku 2020 najali oficiálne státisíce „informačných bojovníkov“. Ich úlohou bolo špehovať internet a hľadať konšpirácie.

Riaditeľka OSN pre komunikáciu Melissa Flemingová v tom čase uviedla:

Najali sme 110 000 informačných dobrovoľníkov. Učíme ich, ako sa dezinformácie šíria. Majú byť „digitálnymi ochrancami.

Takže títo „informační bojovníci“ majú za úlohu infiltrovať „konšpiračné fóra“ a pod maskou bežných používateľov potláčať pravdu a presadzovať liberálnu globalistickú ideológiu.

Záhadná spoločnosť Kinzen

Na stránke samotného Svetového ekonomického fóra sa objavili napríklad články otvorene zosmiešňujúce akékoľvek pochybnosti o prirodzenom výskyte „pandémie“.

„Počuli ste už o zázračnom lieku na covid? Médiá údajne nechcú, aby ste o ňom vedeli. Počuli ste, že pandémia bola zámerne vytvorená? Aby na nej niekto zbohatol a pritom zotročil masy? Potom čelíte dezinformačnému vírusu, ktorý sa rozšíril po celom svete rovnako rýchlo ako samotný koronavírus.“

Autor sa čudoval: „Čo možno urobiť v boji proti nebezpečným dezinformáciám? Vo svete, kde si síce vážime slobodu prejavu ako základný kameň demokracie, ale kde sú sociálne siete čoraz populárnejšie?“

Cynizmus Davoských globalistov hovoriacich o „slobode prejavu“ je do očí bijúci. Pod „ich krídlami“ vznikla spoločnosť Kinzen. Snaží sa „maximalizovať možnosti umelej inteligencie v interakcii s ľuďmi v boji proti fámam a klamstvám na internete“.

„Fámy a klamstvá“ sú podľa nej údaje nezodpovedajúce oficiálnej západnej verzii o „pandémii a očkovaní“. Tiež o „zelenej agende“ a ďalších „príbehoch“ globalistov.

Zakladateľ spoločnosti Mark Little tvrdí: Šírenie dezinformácií som začal vnímať ako globálnu krízu. Dezinformácie sú vážnou hrozbou. Ak ľudia nemôžu dôverovať informáciám o kritických problémoch, či už ide o koronavírus alebo zmenu podnebia, nemôžeme považovať opodstatnené rozhodnutia za demokratické.

Z toho vyplýva, že všetky rozhodnutia západných krajín ohľadom koronavírusu či zmeny podnebia sú „opodstatnené“. A aby ich masy tak i vnímali, treba potlačiť iný názor. Označiť ho za dezinformáciu.

Ak sa teda niekto pokúsi odhaliť plány globalistov, ocitne sa v hľadáčiku spoločnosti Kinzen. Teda globalistov. Najhoršie sú na tom hľadači pravdy žijúci na Západe. Hrozí im prenasledovanie a strata zamestnania. Dokonca i zatknutie.

Mozgové centrá bez mozgu

Davoské fórum nie je jedinou globalistickou organizáciou snažiacou sa kontrolovať sociálne siete. Google napríklad propagoval správu amerických analytikov RAND, ktorí odporúčajú „infiltrovať a podkopávať“ online fóra o „sprisahaniach“ zvnútra. Radí šíriť „autoritatívne správy“ všade, kde je to možné. Aj na týchto fórach. Presne o tomto hovorila i spomínaná riaditeľka komunikácie OSN Melissa Flemingová.

Otvorenosť, s akou toto popredné americké analytické centrum kritizuje „sprisahancov“, je úplne zarážajúca. Pričom práve oni sú tí, ktorí ešte na Západe nezabudli kriticky myslieť.

„Konšpiračné teórie šírené prostredníctvom sociálnych sietí prispievajú k posunu verejnej debaty od faktov a analýz. Môžu spôsobiť priame verejné škody“, sťažujú sa autori správy. Pričom je zrejmé, že obávané „verejné škody“ by znamenali škody len pre globalistickú elitu.

Výskumníci RAND uskutočnili simuláciu pomocou technológie strojového učenia na „odhalenie jazyka konšpiračnej teórie“. Vyvinuli zmiešaný model využívajúci jazykovú a rétorickú teóriu na zlepšenie výkonu pri odhaľovaní konšpiračného jazyka. Ponúkli odporúčania na boj proti dôsledkom konšpiračných teórií šírených na internete.

Dospeli k záveru, že „zmiešané modely budú mať pravdepodobne široké uplatnenie na odhalenie akéhokoľvek druhu škodlivej reči. Nielen tej, ktorá je spojená s konšpiračnými teóriami“.

Autori sa domnievajú, že „sprisahancov“ nie je dobré vystavovať výsmechu. Alebo s nimi vstupovať do „priameho rozporu“. Pretože to podľa nich nezmení ich konšpiračné presvedčenie. Odporúčania RAND sú ako vystrihnuté z príručky pre prácu agenta v zázemí nepriateľa:

Komunikovať otvorene a so sympatiami. Získať si dôveru a na jej základe poopravovať nežiadúce správy. Efektívnejší je kontakt s umiernenými členmi konšpiračných skupín. Práve u nich je vyššia pravdepodobnosť na zmiernenie obáv a strachu z hrozieb.

Archa spásy

Stránky západných odporcov liberálnej globalizácie zdôrazňujú, že elita by neútočila na „konšpiračné“ fóra a sociálne siete, ak by neboli poslednými ohniskami odhaľujúcimi klamstvá tých, ktorí sa považujú za „pánov sveta“.

Našťastie je tu stále i Rusko, ktoré sa mení na novodobú „archu spásy“ pre tých na Západe, ktorí neprestali hľadať pravdu. Pretože na Západe sa pravde dnes „nevodí najlepšie“.

ZDROJ

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *