Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 8.5.2023

V úvodu se Valerij Pjakin věnoval útoku dvou dronů na moskevský Kreml, což bylo naposledy za Velké vlastenecké války v letech 1941-1945 (5x v r. 1941 a 3x v r. 1942). Jednalo se nejen o politické gesto, ale i vojenské.

V souvislosti s tím Pjakin správně zdůraznil zhoubnou roli ředitelky ruské Centrobanky Elvíry Nabiullinové, která doslova ničí ruskou ekonomiku nejen inflací dovezenou z USA, ale i vysokými úrokovými sazbami ve výši 7½ %, ačkoli jsou přípustná nejvýše 2 %. (Pozn. Naší Pravdy: podrobněji ZDE)

Tato zhoubná politika CB RF způsobuje, že úroky poskytovaných úvěrů pro konečného spotřebitele činí až 20 %! Správně Pjakin zmínil fakt, že ruská elita díky vražedné politice CB RF pod vedením Nabiullinové, která, mimochodem, byla již 3x po sobě jmenována do své funkce prezidentem Putinem, doslova živí veškeré nepřátelské akce Západu vůči RF. Aby toho nebylo málo, tak ruská elita doslova pod nosem Putina dodává na Ukrajinu paliva a maziva pro její armádu, aby ta mohla bojovat proti Rusku! Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice Rozhovory se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *