Poslanec Státní dumy za KSRF Denis Parfjonov: Proč americký velvyslanec v RF chválí šéfku ruské Centrobanky Elvíru Nabiullinovou?

Americký velvyslanec John Sullivan nečekaně pochválil šéfku Ruské centrální banky Elvíru Nabiullinovou, údajně za talentovanou práci na posílení rublu. A to vyvolává spoustu otázek.

Rusové zastávají přesně opačný názor. Zejména poté, co USA zmrazily ruské zlaté rezervy.

Denis Parfjonov, poslanec ruského parlamentu, člen výboru pro rozpočet a daně (KSRF).

Denis Parfjonov, poslanec ruského parlamentu, člen výboru pro rozpočet a daně (KSRF), okomentoval situaci s chvalozpěvným projevem velvyslance USA na adresu ředitelky Centrální banky Ruské federace Elvíry Nabiullinové:

Poměrně typický jev, kdy zástupce země, která je naším strategickým protivníkem a která už dávno spí a vidí nás všechny v bílých papučích, chválí jednoho z vedoucích pracovníků ekonomického bloku naší ruské vlády. Situace s chválou není v žádném případě náhodná. A posilování rublu vůči dolaru je zde spíše jen záminkou a skutečné důvody jsou mnohem hlubší. Po celá tři desetiletí od rozpadu Sovětského svazu se zástupci hospodářského bloku Ruska, Gajdarem a Čubajsem počínaje a současnými osobnostmi konče, jako jsou Siluanov, Kudrin a Oreškin, provádějí stále tutéž politiku, která má za následek upevnění polokoloniálního statusu RF jakožto primárního surovinového přívěšku Západu.

Po celá tato léta jsme skutečně platili daň ve formě vývozu kapitálu, vývozu a skladování devizových rezerv v zahraničních bankách v daňových rájích, a to za cenu výslovného obětování národních zájmů Ruska v celé řadě principiálních pozic. Značná část ruských rezerv byla Západem jednoduše zkonfiskována. Za podobné „zásluhy“ by měli Američané už dávno vystavit domácím liberálům obrovský zlatý pomník přímo naproti Wall Street. Přes to všechno nevidíme ze strany vládnoucích orgánů Ruské federace žádnou zásadní změnu politiky.

Musíme jasně pochopit, že pro svůj rozvoj Rusko dnes potřebuje kardinální změnu paradigmatu rozvoje a provádění těch návrhů, které již dávno byly komunisty vysloveny: znárodnění průmyslu, plánované hospodářství, zavedení progresivního zdanění boháčů, zrušení důchodové reformy a další opatření, podrobně popsané v programu KSRF „Dvacet neodkladných opatření pro přeměnu Ruska“…

Kom. poslanec Denis Parfjonov: Proč USA chválí Nabiullinovou?
Protože ruská kapital. polokolonie vzkvétá pro blaho USA.

ZDROJ (překlad Naše Pravda)


Pozn. Naší Pravdy k progres. zdanění: doslova nad Slunce nejjasnější ukázkou, kam to až dojde, pokud se progresivní zdanění odmítá, je současné Rusko. RF je skoro jediná země na této planetě, která ODMÍTÁ zavést progresivní zdanění ruských dolar. miliardářů (více než 130) a milionářů. V Rusku díky vedení státu v čele s V. Putinem byla zavedena ROVNÁ DAŇ ve výši 13 % dne 1.1.2001. O takovém doslova danajském daru pro ruské boháče si na Západě mohou tamější boháči nechat akorát tak jen zdát!

V Rusku pro všecky od zač. 21. století platí rovná 13 % daň, uklízečkami a prostitutkami počínaje, již zmíněnými dolarovými miliardáři konče. Výsledek? Více než DĚSIVÝ: 2/3 svého bohatství všichni dolaroví milionáři a miliardáři RF mají uloženy na Západě v daňových rájích, především v USA a ve VB. I proto je domácí ruská ekonomika BEZ PENĚZ. Tohle je ta nejhorší sabotáž na státní úrovni od rozpadu SSSR.

Příspěvek byl publikován v rubrice Analytika, Ekonomika, Z Ruska. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *