Valerij Pjakin: Otázka-Odpověď ze dne 29.5.2023

V úvodu se Valerij Pjakin věnoval události z 22. května, kdy ukraj. vojáci pronikli na území RF v Bělgorodské obl. Zásadní otázka však v souvislosti s tím vyvstává:

kdo a proč ve velení ruské armády vůbec dopustil něco takového, kdy rozvědka musela pohyb diverzantů z Ukrajiny již dříve zpozorovat. Přičemž průnik to nebyl zdaleka první, protože ten se odehrál již 2. března v Brjanské oblasti.

Ačkoli ruská propaganda tehdy tvrdila, dokonce ze strany samotného Ministerstva obrany RF, že diverzanti byli zlikvidováni, 22. května při obdobné akci v Bělgorodské obl. se zjistilo, že ze strany Ukrajiny se jednalo o tytéž osoby, jako při předchozí akci 2. března. Z uvedeného plyne, že obecně ruská propaganda, nejen ústy Ministerstva obrany, má národ za pitomce. Ukazuje se tak, že Ministerstvo obrany RF chrání ukraj. armádu při jejím útoku na ruském území. Neuvěřitelné, leč pravdivé, tedy, že ruské Ministerstvo obrany RF bojuje na straně Ukrajiny. Ostatní již ve videu:

Příspěvek byl publikován v rubrice Kauza Ukrajina, Rozhovory se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *