JUDr. Robert Fico (strana SMER-SD): Ve videu vyčítá Pavlovi jeho výrok a trvá na ukončení podpory Ukrajině

Slovenský expremiér a favorit blížících se voleb Robert Fico zveřejnil pětiminutové video, v němž se obrací k prezidentu Pavlovi. Vyčítá mu jeho vyjádření, že za vlády Směru by se vztahy našich republik zhoršily.

Opakuje, že je pro zastavení vyzbrojování Ukrajiny, že jeho voliči si nemyslí, že za ruskou válku může Rusko a že naopak za hrozbu považují USA. Napadá také prezidentku Čaputovou.

Co zaznělo z názorů pod videem z české strany:

  • Stydím se za svého prezidentčíka Pavla. Komunistického rozvědčíka. Pojďte, Roberte, do toho na plné pecky.
  • Pane Fico, jako český občan se stydím za našeho prezidenta Pávka, bývalého komunistického rozvědčíka. Přeji mnoho úspěchů v demokratické volbě.
  • Pane Fico máte úplnou pravdu, to co říkáte, to jsou i má slova, musíte pane Fico vyhrát, držíme vám v ČR palce, jedině SmerSD.
  • Pane Fico, děkuji Vám, mluvíte mi z duše. Pavel je loutka USA, stydím se za něj.
  • Děkuji, pane Fico, za Vaše slova. Nevím, co se stalo polovině Čechů, Moravanů a Slezanů, že za prezidenta tu volili rozvědčíka Pávka. My ostatní se za něho stydime. Hodně štěstí Vám!
  • Vážený pane Fico, většina lidí v ČR vám drží palce! Za prezidenta se stydím, není to člověk na svém místě. Vy to dáte, musíte! Děkuji za Vaše vyjádření!

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Politika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *