Izrael: Odhalení tajemství (dokumentární film Davida Sorensena)

Film Davida Sorensena přináší pohled na blízkovýchodní konflikt z vyšší perspektivy. Šokující tajemství odhalené v tomto dokumentu se spoustou originálních záběrů a svědectví vrhá světlo na ty organizace, které se skrývaly za Izraelem a Hamásem.

Tento film neúprosně ukazuje hrůznou tvář satanských elit, které chtějí nastolit vládu jednoho světa a které se nezastaví před žádným násilím. Objasňující otevření očí ve zmatené době, které by si nikdo neměl nechat ujít!

Zmínka o osobách, původu a propojeních zmíněných v tomto pořadu nemá za cíl vést diváka k antisemitskému odsudku. I když osoby a zájmové skupiny zmíněné v tomto pořadu vystupují pod vlajkou izraelské vlády a vydávají se za Židy, každý divák by měl mít na paměti, že násilí, ať už je pácháno z jakékoliv strany, nesmí vést k rasistickým soudům. Často lze totiž po bližším prozkoumání zjistit následující:

Lidé, kteří se dostanou do povědomí veřejnosti prostřednictvím investigativní žurnalistiky, odvádějí pozornost od svých násilných činů tím, že pak používají svou náboženskou skupinu nebo národ jako obětního beránka nebo štít.

Tímto způsobem je nenávist a následné násilí záměrně a protiprávně namířeno proti náboženské komunitě nebo národu. V mnoha případech nejde o skutečné Židy nebo skutečné vyznavače jiných náboženství, ale o luciferiánskou ideologii.

Přesně tuto souvislost dokládá i tento dokument.

Jak se píše také v Bibli ve Zj 2,9: „…kteří říkají, že jsou Židé, a nejsou, ale jsou synagogou satanovou“.

Příspěvek byl publikován v rubrice ►DŮLEŽITÉ, Analytika, Dějiny a současnost, Politika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *