Yuval Noah Harari: Nepotřebujeme čipy v mozku, propaganda k ovládání lidí stačí

Jeden z čelních představitelů Světového ekonomického fóra (WEF), Yuval Noah Harari, se dlouhodobě netají tím, že je velkým zastáncem razantní depopulace a ovládání zbývajících nemyslících  mas.

Již v minulosti prohlásil, že je na světě příliš mnoho zbytečných jedlíků, zatímco on sám sebe za zbytečného očividně nepovažuje.

Mnohokrát hovořil i na téma transhumanismu s tím, že i to by byla cesta, jak ovládat masy.

V tomto svém projevu ovšem prohlásil, že vlastně ani není třeba lidem implantovat do mozku čipy, jak si mnozí myslí.

Masy jsou lehce manipulovatelné i bez nich, což ostatně potvrzuje, že 90 % lidí myslí tak, jak jim vštípí politici a ta „správná“ média. Tito „spáči“ jsou pro globalisty velmi jednoduše „zpracovatelným“ materiálem…

Harari prohlásil:

Nepotřebujeme čipy v mozku, aby vás ovládaly. Propaganda je dostačující.  Všechno na obrazovce je psychologická operace, dokud se neprokáže opak.

Na rozdíl od toho, co předpokládají některé konspirační teorie, ve skutečnosti nepotřebujete implantovat čipy do mozku lidí, abyste je ovládali nebo s nimi manipulovali.

Po tisíce let proroci a politici používali jazyk a vyprávění příběhů, aby manipulovali a ovládali lidi a přetvářeli společnost. Nyní to pravděpodobně zvládne umělá inteligence.

Konec lidských dějin.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Analytika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *